-

Sunrise, baby had CARA

Sunrice kreeg als baby al snel last van CARA, werd vreselijk benauwd, moest veel hoesten en spuugde al zijn voeding uit. Hij bleek Allergisch te zijn voor o.a.: calcium en huismijt. Dankzij NAET therapie gaat het nu veel beter met hem.

 

Symptomen : CARA, vreselijk benauwd, hoesten en zijn voeding uitspugen
Behandeld op : calcium, huismijt
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: Ventolin, Sabutamol, Berudual


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze zoon Sunrise is geboren op 5 maart 2003. Hij is een erg makkelijk en vooral vrolijk mannetje. Sunrise is onze jongste en laatste aanwinst, hij heeft 1 zus, Precious en twee broers: Ocean 9 jaar en Faith 3 jaar.

Ocean en Faith zijn beide CARA-patienten. Ook bij Sunrise ging het na 3 weken al mis. Na elke voeding kreeg hij het vreselijk benauwd, hoesten en zijn voeding uitspugen.

Volgens de kinderarts het logische gevolg van zijn erfelijke belastbaarheid. Dus Sunrise kreeg Ventolin, Sabutamol, Berudual, maar helaas weer zonder het gewenste resultaat. Geloof me, je hart slaat over als je kind letterlijk naar adem hapt.

Via Wim Telgt, mijn fysiotherapeut kwamen we bij zijn collega Jolande terecht. Jolande heeft Sunrise getest via de Naet methode en hij bleek een calciumallergie en huismijtallergie te hebben.

Wat Jolande exact doet kan ze liever zelf uitleggen. Het resultaat is dat Sunrise minder medicijnen gebruikt, minder hoest en minder benauwd is! Echt het gaat nu stukken beter!