-

Welke onderzoeken naar de effectiviteit hebben tot op heden plaatsgevonden?

Hoe effectief is NAET? Helpt NAET? Statistieken.

naet-statistiekenOnderzoek naar de effectiviteit van de alternatieve behandeltechniek NAET. Onderzoek van eigen NAET-bodem, de gegevens komen uit archieven van de eigen praktijk van Devi Nambudripad. Kijk hier voor de meest recente cijfers.

Lees meer...

Statistische gegevens over allergieën

Wageningen UR University & Research centre logo

Uit een publicatie van het Allergy Consortium Wageningen blijkt dat thans 25% van de bevolking in ontwikkelde landen lijdt aan één of meerdere vormen van allergieën, zoals astma, hooikoorts, exceem, voedsel- en contactallergieën. De neiging om hooikoorts te ontwikkelen ligt onder jong-volwassenen zelfs op 30%.

Lees meer...

Effectieve behandeling pinda-allergie wetenschappelijk onderzocht

Weber State UniveristyLogoOp 31 maart 2011 is een onderzoeksrapport opgesteld. "Biomedical Analyses of a Holistic Peanut Allergy Treatment: NAET". Weber State University, Utah, Verenigde Staten. Bij 6 deelnemers met ernstige allergische reactie op pinda's, werden eerst de belangrijke bloedwaarden gemeten: IgE, IgG en tryptase. Daarna volgden NAET-allergiebehandeling, het eten van een pinda, observatie van de reactie en daarna werden de bloedwaarden opnieuw gemeten. Indien de behandeling effectloos zou zijn, zouden de IgE en de IgG en de tryptase-waarden significant moeten stijgen.

Lees meer...