-

Problemen met urinewegen en geslachtsorganen, diagnose en behandeling

Alle ervaringsverhalen waarin problemen met urinewegen of genitaliën een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedplassen-zindelijk5 jaar en nog steeds niet zindelijk. En daarbij huilde hij veel en zat hij niet lekker in zijn vel. Papa dacht NIET dat zoonlief allergieën had, maar ging er toch mee naar een allergietherapeut. 

 

Lees meer

opvliegersOpvliegers, de huisarts bood Heleen hormonen aan. Maar dat wilde ze absoluut niet. Op zoek naar een alternatief kwam zij bij NAET.

Lees meer

ballon-opblazenLatex, ik kon het niet eens ruiken zonder pijn te krijgen. Maar, mijn vriendin is NAET-therapeute, allergietherapeute dus. Die heb ik maar even haar gang laten gaan. En nu is het over! Fantastisch!

Lees meer

In de zomer van 2010 kreeg Angela het plotseling heel erg benauwd. Haar keel kneep dicht en ze kreeg uitslag en jeuk van de zon. Dankzij pretnison verminderden de klachten, maar dan plotseling krijgt ze een anafylactische shock.

Lees meer

Condoom-allergieRubberallergie aangepakt via NAET

Lees meer

hartritmestoornissen-eiwitHartritmestoornissen na de maaltijd, acné, Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), voor een 28-jarige vrouw kreeg Bianca het aardig te voorduren. Nu zegt ze: Ik voel me nu 18 in plaats van 81!

Lees meer

Conny hàd een berg afzonderlijke gezondheidsdklachten die het leven zwaar maakten: hoge bloeddruk, astma, overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken, posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden), gauw emotioneel, artrose: veel pijn klachten hiervan, klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd. Na 34 behandelingen zijn de meeste klachten grotendeels verdwenen en gaat Conny veel lichter door het leven.

Lees meer

allergie-franse-kaas-en-rode-wijnFrequente niersteen-aanvallen met heftige pijn, Diclofenac hielp niet meer, Mariëlle moest aan de morfine. De specialisten vonden geen duidelijke oorzaak maar vermoedden allergie voor 'iets???'. Franse kaas, rode wijn en stress bleken de oorzaak te zijn.

Lees meer

ziek-moeVaak moe, huiduitslag, buikpijn, hevige menstruatieklachten, pijn in mijn lijf, overgevoeligheidsklachten, slechte stoelgang, veel voedsel-allergieën waaronder gluten en veel medicijn-allergieën. Zowel via de reguliere weg als via alternatieve geneeswijzen probeerde ik oplossingen te vinden. Intussen kreeg ik steeds meer klachten en overgevoeligheden… Moest ik met mijn klachten leren leven? Via een kennis ontdekte ik NAET! NAET heeft ervoor gezorgd dat al mijn klachten verdwenen zijn!

Lees meer

ooievaar-met-babyLieve Naomi, Ik wil je bedanken voor de vruchtbaarheids-behandelingen die hun vruchten hebben afgeworpen met als gevolg onze prachtige dochter Julia.

Lees meer

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.

Lees meer

Reza (4 jaar): antibiotica hielp niet en er was niets bijzonders te vinden. Eerst had ze maandelijks blaasontstekigen, later bijna wekelijks.

Lees meer

Martine krabte zich tot bloedens toe vanwege jeuk in de schaamstreek. Overgevoeligheid voor de mirena spiraal en de naweeën van een veel te vroege sexuele ervaring bleken de oorzaak te zijn.

Lees meer

Vanwege de exceem onder haar ogen en tranende ogen bezocht Elles NAET-therapeute Jette Begeer. Maar tijdens de allergiebehandeling werd ook duidelijk waardoor haar galstenen, obstipatie, vermoeidheid, pukkels in het gezicht en haar zware menstruatie werden veroorzaakt.

Lees meer

Eerst werd Carla moe en lusteloos. Toen ontstonden knobbeltjes in haar borst: cystes, mastopathie. Kanker en dubbele borstamputatie hingen als een zwaard van Damocles boven haar hoofd. Dankzij de overgang verdwenen de cystes, maar Carla blijkt overgevoelig te reageren op een scala van voedingsstoffen. Dit leidt ook tot vaginale klachten tijdens het fietsen. Zodra haar therapeute met NAET aan de slag gaat verdwijnen alle klachten zienderogen.

Lees meer

Marianne had al 10 jaar last van spierpijn, menstruatiepijn en van haar darmen. De doktoren konden niets vinden. Eerst Mesologie geprobeerd, daarna NAET. Ze reageerde op calcium en bepaalde mineralen (magnesium???). Marianne: “Ik had niet gedacht dat ik ooit weer op dit niveau zou komen waarbij ik bijna alles weer kan.

Lees meer

Om de paar maanden kreeg Linda blaasontsteking, tot zij er achter kwam wat de ware oorzaak was. Vitamine-C was niet in balans!

Lees meer

2008-05-23 Leusder-krant 4 juni 2008-132x132Lange tijd heb ik last gehad van prikkelbare darm syndroom. Ik voelde me onrustig, sliep onrustig en zat niet lekker in mijn vel. D.m.v. diëten kon ik mijn prikkelbare darmen redelijk onder de knie houden. Andere woorden voor spastische darm zijn: Prikkelbare Darmen (PDS), Spastisch Colon en Irritable Bowel Syndrome IBS.

Lees meer

Thea Timmermans viel van de ene aandoening in de andere. Van goedaardige huidkanker tot maagzweren eierstokkanker (ovariumcarcinoom) tot spastische darmen. Uiteindelijk heeft Thea zich laten behandelen tegen haar allergieën en intoleranties. Was dit misschien de bron van alle ellende??? Al die allergieën moeten haar immuunsysteem toch zwaar hebben belast!

Lees meer