-

Huidaandoeningen allergietest en allergiebehandeling

Alle ervaringsverhalen waarin huidaandoeningen (eczeem uitgezonderd) een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

netelroosTavegyl, Prednison, cortison-zalven, geen van deze medicijnen hielp afdoende tegen netelroos. Twee apothekers vonden dat Hanneke teveel medicijnen gebruikte en verwezen haar naar NAET.

Lees meer

Na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika kreeg deze meid van 17 jaar plotseling een dikke tong en blaasjes in haar mond.

Lees meer

angio oedeemHooikoorts was al gewoon voor Hilde. Maar toen ze er angio-oedeem bij kreeg (dikke lip) en de dokters haar niet meer konden helpen, vond ze Karin Terwey in Almere.

Lees meer

Huiduitslag-voor-na-behandelingFoto's laten zien hoe Thijs huiduitslag verdween als sneeuw voor de zon dankzij NAET-allergiebehandeling. Thijs bleek veel meer allergieën te hebben dan hij dacht.

 

Lees meer

galbulten-urticariaGalbulten, Maarten werd 's nachts gillend wakker van de jeuk en de pijn. Dermatologen schreven antihistamine en corticosteroïden voor. Maartens moeder ontdekte zelf waarvoor Maarten allergisch was, maar de dermatoloog deed niets met deze informatie. Na slechts 9 NAET-behandelingen gat het veel beter met Maarten en is de Xyzal overbodig.

 

Lees meer

Parfum-allergieAstma en buikpijn onder controle. Truus kan weer alles eten zonder allergische reacties. Voor parfum en andere sterke luchtjes hoeft ze niet meer bang te zijn.

Lees meer

galbultenMarjan had al 25 jaar last van galbulten. Allergie onderzoek, medicijnen en zalfjes hielpen niets. NAET hielp meteen.

Lees meer

Aanvankelijk had deze mevrouw 'slechts' last van heftige notenallergie, maar de allergieën werden uitgebreid met visallergie (antihistamineallergie) en wespen- en muggenallergie. Van de meeste allergieën is zij nu verlost dankzij NAET.

Lees meer

Baby evy had een gevoelige huid. Daardoor kon ze niet dagelijks in bad. Ze had heel veel jeuk en krabte zich tot bloeden toe. 6 behandelingen verder is Evy uitbehandeld en... totaal van haar jeuk af.

Lees meer

In de zomer van 2010 kreeg Angela het plotseling heel erg benauwd. Haar keel kneep dicht en ze kreeg uitslag en jeuk van de zon. Dankzij pretnison verminderden de klachten, maar dan plotseling krijgt ze een anafylactische shock.

Lees meer

blaasjeseczeem-pompholyx-blaasjes-blaren-handen-voetenBlaasjeseczeem (pompholyx): vreselijk jeukende blaasjes onder de voeten door leerallergie, het werd Annouska teveel. Ze had al zoveel allergieën!

Lees meer

Alopecia-androgenetica-vrouwHaaruitval, Alopecia Androgenetica, baarde Marjan zorgen. Acupunctuur, brandnetelthee, sesamzaad, zonnebloempitten, Magnesiumolie en multivitamines stopten de haaruitval.

Lees meer

hartritmestoornissen-eiwitHartritmestoornissen na de maaltijd, acné, Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), voor een 28-jarige vrouw kreeg Bianca het aardig te voorduren. Nu zegt ze: Ik voel me nu 18 in plaats van 81!

Lees meer

Ik had psoriasis op mijn armen, benen en buik plekjes. Ik ben echt blij dat ik er vanaf ben! Want al had ik er zelf niet echt last van, het is toch minder als je gaat zwemmen, of met de gym.

Lees meer

ziek-moeVaak moe, huiduitslag, buikpijn, hevige menstruatieklachten, pijn in mijn lijf, overgevoeligheidsklachten, slechte stoelgang, veel voedsel-allergieën waaronder gluten en veel medicijn-allergieën. Zowel via de reguliere weg als via alternatieve geneeswijzen probeerde ik oplossingen te vinden. Intussen kreeg ik steeds meer klachten en overgevoeligheden… Moest ik met mijn klachten leren leven? Via een kennis ontdekte ik NAET! NAET heeft ervoor gezorgd dat al mijn klachten verdwenen zijn!

Lees meer

Vavavonne-fotografie-en-make-upYvonne was te vaak heel moe. Ze was allergisch voor melk en eieren en had last van spijsverteringsklachten en veel huiduitslag en jeuk. De huisarts begreep er niets van. De internist zei: U bent zo gezond als een vis! Een arts/homeopaat vond de oorzaak: trage schildklier, NAET lostte alle problemen op!

Lees meer

garnalen-allergieGarnalenallergie was lastig voor ondernemer Robin van der Basch. Bij sporen van garnalen was het al raak: zwellingen over het lichaam zoals een hele dikke arm, knie of buik. Eerst griepachtige verschijnselen en daarna een hete jeukende huid die enorm opzwelt. Daarnaast was hij allergisch voor asperine en kleurstoffen.

Lees meer

appel-allergie-kind Appelallergie bezorgde Sam buikpijn, slechte eetlust, blaren en velletjes in zijn mond, pijn in armen en benen, veel harde, pijnlijke galbulten. En bovendien was Sam stil en huilerig. Nu gaat het veel beter met Sam!

Lees meer

slecht-slapenGedreven door slapeloosheid in de overgang, kwam Catharina terecht bij NAET. Duidelijk werd dat de hormonen Catharina uit balans brachten. Haar hoofdpijn verdween. Waterallergie, iets waar Catharina voorheen weinig aandacht aan schonk terwijl het haar altijd al onderhuidse jeuk opleverde, kwam aan het licht en werd opgelost. Daaraan gekoppeld haar ‘dode vingers’, door slechte doorbloeding stijf wordende vingers.

Lees meer

brandende-voeten"Het is zoeken naar een speld in een hooiberg." Via reguliere allergietesten kon de oorzaak van Milo's allergische reactie niet worden opgespoord. Allergische reactie onder voeten, en soms aan handen, waarbij steeds blaren en blaasjes ontstaan. De voeten lijken dan in brand te staan met daarbij enorme jeukaanvallen. Gevolg: open wonden aan de voeten.

Lees meer