-

Moe, vermoeidheid, lusteloosheid, ME/CVS diagnose en behandeling

Alle ervaringsverhalen waarin vermoeidheid / lusteloosheid een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het begon met prikkelingen en koude en warme handen. Later werd Corry ook nog eens hondsvermoeid van de voedselintoleranties. 

Lees meer

Vitamine-B12-injectiesVitamine B12-gebrek: elke dag wakker worden met het gevoel dat er een trein over je heen is gereden. Vitamine B12-injecties werkten prima, maar het vervelende gevoel in de ochtend bleef. Ik bleek meer dan 30 allergieën te hebben. Nu voel ik me beter dan ooit.

Lees meer

Malu had klachten van koemelkallergie en ze kon geen yogurt verdragen. De klachten uitten zich in buikkrampen, diarree en een dag erna migraine. Ze is snel vermoeid en moet veel slapen.

Lees meer

Anita's kwam over burnout/depressie heen, haar klachten werden wel minder, maar verdwenen niet. Bij Sylvia verdwenen deze klachten en ook nog haar parfum-allergie en haar nikkel-allergie.

Lees meer

hartritmestoornissen-eiwitHartritmestoornissen na de maaltijd, acné, Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), voor een 28-jarige vrouw kreeg Bianca het aardig te voorduren. Nu zegt ze: Ik voel me nu 18 in plaats van 81!

Lees meer

LeverJose had last van vermoeidheid, jeuk, misselijkheid, geen eetlust, weerzin tegen eten. Een virusinfectie van de lever bleek de oorzaak te zijn. Enige oplossing: gezond eten. NAET droeg ook een steentje bij!

Lees meer

Thea was allergisch voor suiker, synthetische stoffen zoals fleece, water, hooikoorts, magnetronvoedsel, medicijnen met name antibiotica. Maar ze had geen hooikoorts... tot ze door het bos wandelde en moest niezen.

Lees meer

ziek-moeVaak moe, huiduitslag, buikpijn, hevige menstruatieklachten, pijn in mijn lijf, overgevoeligheidsklachten, slechte stoelgang, veel voedsel-allergieën waaronder gluten en veel medicijn-allergieën. Zowel via de reguliere weg als via alternatieve geneeswijzen probeerde ik oplossingen te vinden. Intussen kreeg ik steeds meer klachten en overgevoeligheden… Moest ik met mijn klachten leren leven? Via een kennis ontdekte ik NAET! NAET heeft ervoor gezorgd dat al mijn klachten verdwenen zijn!

Lees meer

nagellak-anafylactische-shockIk werd na 6 uur achter elkaar werken in mijn Beauty Salon steeds zieker. Dat werd steeds erger. Op den duur kon ik moeite zelf in bed kon komen, ging ik over me hele lichaam trillen, erg koud hebben, blauwe lippen, ademhalingsmoeilijkheden en pijn op de borst. Anafylactische shock dus! Ik bleek allergisch te zijn voor etherische olieën en nagellak.

Lees meer

Fybromyalgie, kouwelijkheid, spierpijn, coeliaki en vermoeidheid hebben nog steeds grip op Ali Lensink. Maar het gaat dankzij NAET en chiropraxie al een stuk beter. Haar dieet is 'enorm' uitgebreid van niets meer kunnen eten tot een zeer beperkend dieet.

Lees meer

pollen-allergie-verkoudheidMyrna 14 bleek allergisch te zijn voor iets dat ze juist heel graag lustte: MELK! Fruit lustte ze juist niet en daar was ze ook allergisch voor. Pollenallergie bleek de hoofd-oorzaak te zijn van haar chronische vermoeidheid.

Lees meer

slecht-slapenGedreven door slapeloosheid in de overgang, kwam Catharina terecht bij NAET. Duidelijk werd dat de hormonen Catharina uit balans brachten. Haar hoofdpijn verdween. Waterallergie, iets waar Catharina voorheen weinig aandacht aan schonk terwijl het haar altijd al onderhuidse jeuk opleverde, kwam aan het licht en werd opgelost. Daaraan gekoppeld haar ‘dode vingers’, door slechte doorbloeding stijf wordende vingers.

Lees meer

Betsie 46 jaar: na jaren in het medische circuit te hebben rondgedoold, kreeg ik van een vriendin de tip eens in het alternatieve circuit te gaan zoeken voor een oplossing voor astma en fibromyalgie.

Lees meer

Johanna bevrijd van gezpollenallergie-bloemen-swollen en ontstoken ogen, jeukende bulten uitslag, astma, continue niezen, hoofdpijn, griep en ernstige moeheid, kan weer genieten van de lente en de zomer.

Lees meer

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.

Lees meer

Verlost van alle klachten: Saskia (30) had vanaf haar geboorte last van lactose en koemelkallergie. Van lactose en koemelk kreeg ze rode wangen, veel last van slijm, een wazig gevoel in haar hoofd en was ze vaak moe. Van chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol kreeg ze benauwdheid en diarree. Verder had Saskia regelmatig last van haar kniëen en schouders als gevolg van stress.

Lees meer

Lettie 63 heeft S.L.E., Systemische Lupus Erythematodes, een soort mengelmoes van MS, ME en reuma. Daar bovenop ontwikkelde Lettie de ziekte van Menière (duizelig, afwezig, evenwichtsorgaan) en Fibromyalgie (onrustige benen 's nachts oftewel restless legs). En nu!? S.L.E. is niet weg, maar Lettie is nu: véél minder moe, zelden meer ziek en slikt bijna tot geen medicijnen meer. Kortom, Lettie zit weer lekker in haar vel.

Lees meer

Wendy genezen: huisstofmijtallergie, pollen en overgevoeligheid voor heel veel producten, jeuk, pijnlijke gewrichten, overmatig zweten, rood gezicht, extreme vermoeidheid, slijm in mijn keel, pijn in darmen, permanent verstopte neus.

Lees meer

Marlies had vaak last van vermoeidheid, stress/spanningen en faalangst en had menstruatiepijn, buikpijn, spastische darm, candida, allergieën. LEES MEER...

Freark reageerde bijna overal op: suiker, zout, kruiden, kleurstoffen, noem maar op. De klachten waren: hoofdpijn, buikpijn, slapeloosheid, koorts, gedrachtsproblemen. Nu kan Freark weer bijna alles eten en drinken.

Lees meer