-

Buikpijn PDS allergietest en allergiebehandeling

Alle ervaringsverhalen waarin maag- en darmklachten een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar.

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de nodige scepsis tegen de behandelmethode NAET probeerde Jeroen toch om via deze weg van zijn allergieën af te komen. Hij had snel succes.

Lees meer

kapster allergisch voor kappersproductenNadia had leren leven met haar allergieën. Homeopatie had ze al geprobeerd, nu maar eens geprobeerd met Espavo.

Lees meer

psychosomatiekSuzannes verhaal vormt een schoolvoorbeeld voor psychosomatiek. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Als je geest niet gezond is, gaat je fysieke gezondheid mee omlaag. Wil je een gezond lichaam of een gezonde geest, zul je beiden moeten aanpakken!

Lees meer

Diane-35-BayerNa het stoppen van de Diane pil, kreeg ik allemaal vreemde klachten: Overgevoeligheden voor veel voedingsmiddelen, hooikoorts, huisstofmijt, ;ziekte van Raynaud, Urticaria, opgeblazen maag/buik, benauwd, hooikoorts, licht gevoel in het voorhoofd (wattig), neerslachtig (huilbuien), angst (met paniekaanvallen)

Lees meer

restaurantOndanks medicijnen, artsen, specialisten en een resistentiekuur werden Paulines allergieproblemen alleen maar erger. Ze kon niet meer buiten komen vanwege de hooikoorts en had kon niet naar een restaurant vanwege chronisch spastische darm. Ze vond NAET in oktober 2012 en nu kan ze pollen verdragen en weer volop naar buiten gaan.

Lees meer

coeliaki-vrijBij Shannon (13 jaar) en bij haar vader Adriaan werd middels bloedonderzoek en een darmbiopsie coeliaki gediagnosticeerd. Na 8, respectievelijk 18 NAET-allergiebehandelingen waren zij allergievrij. En dat is inmiddels 7 jaar geleden!!!

Lees meer

olijfallergieKim was allergisch voor olijven. Er hoefde ergens maar een spoor van olijfolie in te zitten en Kim kreeg last van buikpijn, overgeven en hoofdpijn. Maar goed dat ze nu is verlost van deze allergie, want ze gaat dit jaar op vakantie naar Italie.

Lees meer

Tycho kan nu zonder problemen melk en ei nuttigen en in de zomer heeft hij geen hooikoortsklachten meer!

Lees meer

opgezette-buik

Marco had al geruime tijd last van een opgezette buik en de buikpijn kon soms de hele avond aanhouden. Met acupunctuur was hij al bekend, deze keer probeerde hij het met het meer 'zweverige' NAET.

Lees meer

huilbabyBaby Wout had buikkrampjes. Therapeute Riet Kool wist via de behandelmethode NAET voor allergietesten en allergiebehandeling de oorzaak te vinden en weg te nemen: Eiwitten!

Lees meer

B12-injectiesBuikpijn en diaree, ik ben nu 26 jaar en had er van kinds af aan bijna dagelijks last van. Voedselallergieën en stress waren de oorzaak. Vitamine B12 nam ik al jaren niet meer op uit de voeding. Daarom kreeg ik vitamine B12-injecties. Via bloedprikken is aangetoond dat ik die B12-injecties nu niet meer nodig heb.

Lees meer

Majelle-PanisAltijd buikpijn. Het reguliere circuit staat machteloos. Want tegen spastische darmen bestaan geen medicijnen. Majelle besloot om op de alternatieve tour te gaan.

Lees meer

Malu had klachten van koemelkallergie en ze kon geen yogurt verdragen. De klachten uitten zich in buikkrampen, diarree en een dag erna migraine. Ze is snel vermoeid en moet veel slapen.

Lees meer

Cilia had last van constipatie en pijn in de rug en buik. De zorg voor haar aangenomen dochter gaf haar veel stress. Ze dacht dat de verantwoordelijkheid te groot werd.

Lees meer

Parfum-allergieAstma en buikpijn onder controle. Truus kan weer alles eten zonder allergische reacties. Voor parfum en andere sterke luchtjes hoeft ze niet meer bang te zijn.

Lees meer


Valérie, 17, kampte 1,5 jaar met chronische buikpijn, vermoeidheid, misselijkheid en gebrek aan eetlust. Onderzoek in het ziekenhuis leverde niets op. Onderzoek en behandeling bij Hetty de Zeeuw hielp vanaf de eerste dag.

Lees meer

Berto Meppel, geboren in 1954: ik verdroeg geen normale babyvoeding en kreeg een grote groeiachterstand. Veel voedingsproducten kom ik niet verdragen, met als gevolg heftige diarree. Sinaasappels, rabarber, bessen en zoetigheid enz. waren voor mij taboe. Spastische dikke darm' dacht de dokter. Leef er maar mee. Op latere leeftijd ontwikkelde zich eczeem.

Lees meer

voedselSpierpijn en buikpijn had Gerry al van kinds af aan. Huisarts, reumatoloog, internist, huidarts en allergoloog zeiden: “We kunnen niets voor u doen.” Eczeem op het hoofd en misselijkheid kwamen er bij. Boosheid.

Lees meer

eatMarlie viel 15 kilo af door voedselallergieën. Na het eten kreeg ze steevast heftige buikpijn, dus ze durfde bijna niets meer te eten. Onderzoek in het ziekenhuis leverde niets op. Nu is ze weer 10kg aangekomen.

Lees meer

huilbaby-2Reflux en darmkrampen van baby Josephine veroorzaakten veel slapeloze nachten en stress in het gezin. Moeder bleek niet goed geaard te zijn en Josephine energie was geblokkeerd geraakt door de keizersnede.

Lees meer