-

Jeroen, 33 verlost van maag-darm klachten en hooikoorts

Met de nodige scepsis tegen de behandelmethode NAET probeerde Jeroen toch om via deze weg van zijn allergieën af te komen. Hij had snel succes.

 

Symptomen : maag/darm klachten, rusteloos, rode uitslag in gezicht, moe, hooikoorts, overgevoelige huid
Behandeld op : eiwitten; vitamine C ; vitamine B ; plantaardig vet ; pollen
Therapeut : Praktijk "Totally Balanced", Peter Vergroesen te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: antihistamine    Aantal behandelingen: 5


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij Peter kwam ik binnen met redelijk wat klachten. Belangrijkste waren maag/darm klachten en mijn allergie vanaf 8 jaar oud:  hooikoorts!

Als ik ben kwam ik met enige scepsis binnen, niet om de persoonlijkheid van Peter (dit was juist de reden dat ik ging) maar, scepsis tegen de therapie zelf. Uiteraard stond ik wel open voor behandeling.

We gingen van start en vonden al snel een aantal groepen waar ik op reageerde. Ei-mix, vitaminen, vet en pollen. Peter lichtte mij netjes in over de manier van behandelen en de bijbehorende “offers” die je als patient moet brengen. In volgorde begon Peter de behandelingen en het 25 uurs “dieet” is een kleine moeite en het enige wat er van jou als patient wordt verwacht.

Tijdens het traject merkte ik al duidelijk dat mijn maag/darm-klachten ver weg waren. Mijn vertrouwen groeide in de hooikoortsbehandeling. Deze gehad hebbende en niet meer hier aan denkende brak de hooikoortsperiode aan! Ik stond met iemand te praten die behoorlijk aan het sniffen was. Ik vroeg “Bent u verkouden?”. Het antwoord was: “Nee, dit weekend is vreselijk voor hooikoortspatienten”. Toen dacht ik… “Daar had ik dan ook last van moeten hebben!”

Mijn hooikoorts is verdwenen, ik kan weer eten wat ik wil, ik ben minder moe…. Wat wil iemand nog meer?! Nou… minder moe houdt in dat ik elke ochtend vanzelf om 7u wakker ben, ook op zondag… Dat had wel wat later gemogen!

Peter bedankt!