-

Blaasjeseczeem verholpen, jeukende blaasjes voeten weg!

blaasjeseczeem-pompholyx-blaasjes-blaren-handen-voetenBlaasjeseczeem (pompholyx): vreselijk jeukende blaasjes onder de voeten door leerallergie, het werd Annouska teveel. Ze had al zoveel allergieën!Symptomen : jeukende blaasjes onder mijn voeten; veel krabben tot de huid kapot is, rubberallergie, allergisch voor haarverf, parfum, zonneallergie, stramme spieren, vermoeidheid
Behandeld op : rubber / latex, nikkel, drukinkt en polyester, parfum, zonlicht, kippenei, schimmels, hormonen, vis, voedseladditieven (voedseltoevoegingen), almagaan (kwik)
Therapeut : SCHOORL: Praktijk voor Allergie behandeling, Lilian Houtenbos
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 12

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Annouska en 42 jaar.

Sinds 1994 heb ik een een rubberallergie ontwikkeld. Waarschijnlijks iets opgelopen op vakantie in Tunesie. Toen is alle ellende begonnen: jeukende blaasjes onder mijn voeten; Alles steeds open krabben totdat er geen vel meer onder en op je voeten zat.

Uit de allergietesten kwam nikkel, drukinkt, rubber/latex  en syntetische stoffen aan de binnen van mijn schoenen. Ik stapte over op schoenen die ook aan de binnen van leer waren en mijn probleem was opgelost. In de loop der jaren werd ik allergisch voor haarverf, parfum, zonneallergie, sommige kleding waar de teveel elastiek in zit bij.

Valt allemaal wel mee te leven. Tot vorig jaar winter. Na het dragen van mijn leren laarzen kreeg ik opeens weer last van blaasjes onder mijn voeten en op mijn hielen. Ik snapte er niks van. Door de jeuk krabte ik alles weer open zodat ik geen dichte schoenen meer aan kon. In die zelfde tijd ging mijn leren horlogebandje stuk. Een nieuw leren bandje gekocht en na 1 nacht stond de afdruk van het bandje op mijn pols: rode jeukende uitslag.

Nu begreep ik er niks meer van. Gezocht op internet, had ik een leer en lijm allergie opgelopen.  In mijn ogen van de 1 op de andere dag. Als ik op mijn Birckenstock slippers liep ging het beter maar dat is niet prettig in de winter. Mijn hardloopschoenen begonnen ook te jeuken dus daar moest ik ook mee stoppen.

Via een forum over leer/lijmallergie kwam ik op de site van NAET.com. Las daar diverse verhalen. Het was allemaal te mooi om waar te zijn. Ik heb gekeken wie er in Noord-Holland dit deed en kwam bij Lilian Houtenbos in Schoorl.

Uit de Naet testen kwam leer, lijm , kippenei. schimmels, rubber, polyester, hormonen, vis, additieven (toevoegingen) almagaan (kwik).

Ze heeft eerst de basismixen behandeld en toen kon ik mijn leren laarzen weer aan. In totaal ben ik 12 keer bij haar behandeld.

Van de week voor de laatste keer alles nagetest. Ze kon niks meer vinden. Mijn voeten en hielen zijn weer dicht en gaan niet meer open door schoenen.

Vorige week weer begonnen met hardlopen en mijn hielen gaan niet meer stuk.

Daarbij heb ik geen stramme spieren meer. Voel me veel fitter. Val 's avonds niet meer in slaap op de bank. Blijf nu rustig op tot 23.00/0.00.

Eindelijk na 17 jaar verlost!!!!

{kunena_discuss:300}

Mijn dochter Naomi is ook onder behandeling bij Lilian en is inmiddels verlost van haar aardappelallergie.