-

Haaruitval alopecia androgenetica gestopt

Alopecia-androgenetica-vrouwHaaruitval, Alopecia Androgenetica, baarde Marjan zorgen. Acupunctuur, brandnetelthee, sesamzaad, zonnebloempitten, Magnesiumolie en multivitamines stopten de haaruitval.Symptomen : Haaruitval Alopecia Androgenetica
Behandeld op : suiker, gluten, schildklier stimulans via acupunctuur
Therapeut : Jaap Jacobs, arts, Natuurpraktijk Jacobs te Rotterdam + Drs. Plinck Haarkliniek Rotterdam
Therapieën : Perla Treatment
Voorheen gebruikte medicijnen: multivitamines, Minoxidil Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een vrouw van 63 en een jaar geleden ongeveer kreeg ik last van haaruitval. Ik zag mijn haar alsmaar dunner en dunner worden en dat baarde me zorgen.

In de eerste instantie wendde ik me tot de haarkliniek van Drs. Plinck in Rotterdam. Deze diagnosticeerde Alopecia Androgenetica. Daar kreeg ik diverse multivitamines e.d en kreeg het middel Minoxidil voorgeschreven. Het eerste half jaar hielp dat wel maar daarna begon mijn haar toch weer uit begon te vallen. Toen heb ik gebeld met Solgar voor advies en zij adviseerden mij een natuurarts te bezoeken.

Omdat ik dus ook geen zin had in nog meer chemicaliën op m'n hoofd ben ik terecht gekomen bij natuurarts Dr. Jacobs, Orthomoleculair arts in Rotterdam. Deze man kan op een werkelijk miraculeuze manier onderzoeken waar je lichaam in onbalans is en waar je eventueel allergisch voor bent. Mensen zijn voor veel meer dingen allergisch dat zij zelf vaak weten, wat tot allerlei ongemakken kan leiden zoals ook haar uitval!

Hij gaf mij een paar acupunctuur behandelingen, ik was allergisch voor suiker en hij gaf mij het advies alleen natuurlijke vitamines zoals Originals van Greens en Chlorella te slikken en sesam en zonnepitten te gaan kiemen en eten. Verder moest ik aan de binnenkant van mijn ellebogen een paar druppeltjes Magnesiumolie in masseren.

Ik vond zelf in een oud boek van ons alle bekende natuur arts Dr. Vogel dat brandnetelthee goed is voor je huid dus ben ik tevens mijn hoofdhuid 2x daags gaan masseren met brandnetelthee.

Dankzij Dr. Jacobs zijn goed raad en acupunctuurbehandelingen voel ik me niet alleen veel fitter, maar mijn haar valt nu veel minder meer uit. Integendeel er beginnen zelfs nieuwe haartjes te groeien!!! Mijn haardos is niet dikker geworden, maar neemt in elk geval niet meer af maar blijft gelijk.

Ik denk dat het de combinatie is van alles, kiemen, brandnetelthee, behandelingen, vitamines en Magnesiumolie, waardoor mijn haarverlies is genormaliseerd en mijn haardos op peil blijft.

Ik ben deze man dan ook héél dankbaar!

Marjan Kok

{kunena_discuss:303}