-

Paardenallergie en voedselallergie, astma en jeuk opgelost

paard-knuffelen-allergiePaardenallergie en voedselallergie opgelost. Esther vind het ongelooflijk dat ze nu paarden kan knuffelen en weer alles kan eten zonder ontzettend ziek te worden.Symptomen : jeuk, allergie en astma
Behandeld op : diverse voedselallergieën en dierenallergieën
Therapeut : Egmond aan zee: Linda Liefting, Praktijk Jade
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: Aerius, anti-histamine Aantal behandelingen: 10


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als 10 jarig meisje was ik al allergisch voor harige huis- en veedieren en kon daarom niet op paardrijden. Wanneer ik in de buurt van dieren kwam kreeg ik eerst overal jeuk vervolgens werd ik heel benauwd.

Na mijn zwangerschap (20 jaar later) kwamen er ook nog eens voedselallergieën bij. Dit verergerde met de tijd, tot ik heel veel dingen niet meer kon eten. In Nederland wordt in veel producten lactose (melksuiker) toegevoegd en daar kon ik geen druppel meer van verdragen! Maar dat was niet het enige probleem, ik had een heel rijtje met voedingsstoffen die mijn lijf niet verdroeg!

De westerse arts geeft geen oplossingen voor allergie alleen onderdrukkers. Zo kreeg ik Aerius, anti-histamine.

Een vriendin vertelde mij over N.A.E.T. en zo kwam ik bij Linda Liefting terecht. Linda had mij binnen 2 maanden van mijn meeste allergieën af en een maand later ook van mijn melk/lactose allergie! Laatst ben ik gaan paardrijden en ja, zonder enige allergische reactie!

Hypoglykemie

Hypoglykemie houdt in dat de bloedglucosespiegel te laag is. Alle organen van het lichaam hebben suiker nodig om te kunnen functioneren en voor de hersenen is een constante toevoer van suiker zelfs van levensbelang. Een bloedglucosewaarde onder 3,5 millimol per liter (mmol/l) wordt beschouwd als een hypoglykemie.

Bron: wikipedia

Ook had ik last van hypoglykemie sinds mijn zwangerschap. Ik heb nu bijna geen last meer van hypo’s en ik voel me sinds de behandelingen (1 jaar geleden) veel minder moe. Wat bleek, mijn lichaam reageerde ook niet goed op suikers en daardoor had ik suikerspiegel hypo’s / dipjes en vermoeidheid.

Ik durf nu weer bij mensen te gaan eten en uit eten te gaan. Ik had altijd een lange lijst met voedingstoffen die ik niet kon verdragen, voelde zo’n aansteller. En ik heb laatst met paarden geknuffeld, dat heb ik sinds mijn 10de jaar niet meer kunnen doen.

Ik vind het gewoon erg ongelofelijk dat ik nu dingen eet en paarden knuffel terwijl ik voor NAET ontzettend ziek werd. Ik ben erg onder de indruk van de vakkundigheid en kennis van Linda, haar behandelingen hebben zoveel effect!

Linda, dank je wel, je bent echt super!

{kunena_discuss:320}