-

Saskia, lactose- en koemelkallergie en allergisch voor chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol

Verlost van alle klachten: Saskia (30) had vanaf haar geboorte last van lactose en koemelkallergie. Van lactose en koemelk kreeg ze rode wangen, veel last van slijm, een wazig gevoel in haar hoofd en was ze vaak moe. Van chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol kreeg ze benauwdheid en diarree. Verder had Saskia regelmatig last van haar kniëen en schouders als gevolg van stress.Symptomen : Als gevolg van van lactose en koemelkallergie: rode wangen, veel last van slijm, een wazig gevoel in haar hoofd en was vaak moe.
Als gevolg van chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol: benauwdheid en diarree.
Regelmatig last van haar kniëen en schouders.
Behandeld op : lactose, koemelk, chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol, onverwerkte emoties
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination TechniquesEspavo
Voorheen gebruikte medicijnen: homeopatische en antroposofische middelen Aantal behandelingen: XXX

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben nu 30 jaar. Vanaf mijn geboorte had ik al last van lactose en koemelkallergie. Toen ik 3 jaar was werd deze allergie bevestigd door een test. via de huisarts. Uit deze test kwam ook allergie voor kleur- en smaakstoffen naar voren. Ik had altijd rode wangen, veel last van slijm, een wazig gevoel in mijn hoofd en was vaak moe. Verder reageerde ik slecht op chloor, kleur- en smaakstoffen en alkohol. Daarvan werd ik erg benauwd van en kreeg ik last van diarree. Ik heb altijd te maken gehad met antroposofische of homeopatsche huisartsen. Zodoende hield ik een dieet aan dat ervoor zorgde dat mijn klachten niet verergerden.

Op een beurs voor paranormaal-beurs die ik samen met mijn moeder bezocht, stuitten we op en NAET-stand. Daarna zijn we via www.naet.nl terecht gekomen bij NAET-therapeute Claudia Lanting-Lehn in Haarlem.

Deze voedingsallergiëen zijn met NAET behandeld.

Verder had ik regelmatig last van mijn kniëen en schouders. Met name in stressvolle situaties kwamen deze klachten naar boven. De oorzaak van deze overgevoeligheid bleek te liggen in een onverwerkte emotie. Als kind ben ik op school veel gepest en zo heb ik een minderwaardigheidscomplex opgelopen. Of was het andersom en had ik een minderwaardigheidscomplex en was ik daarom een makkelijk pest-doelwit? Dat pesten kwam in elk geval naar boven tijdens het spiertesten. Ook andere stressvolle situaties uit mijn verleden kwamen hierbij weer aan de oppervlakte: voor mijn zieke moeder moeten zorgen, de scheiding van mijn ouders en een ongezonde relatie die ik zelf heb gehad.

Na de emotionele behandeling heb een een hele dag zwaar moeten overgeven. Ik vond dat niet erg. Het voelde als de ontlading waaraan ik behoefte had. Het gaf me een gevoel van bevrijding.

Mijn emotionele overgevoeligheid werd met ESPAVO remedies gebalanceerd. Espavo remedies lijkt veel op Bach-remedies.

En nu!? Alle fysieke klachten ben ik kwijt. En ook emotioneel voel ik me heel goed. Mijn gebrek aan zelfvertrouwen heeft plaats gemaakt voor gewoon zelfvertrouwen en dat voelt heel goed.

Mijn moeder heeft ook al veel vooruitgang geboekt bij Claudia. Zij loopt er met een suikerziekte die maar niet te balanceren valt en met fibromyalgie en is thans nog in behandeling.

Groetjes Saskia

{kunena_discuss:221}