-

Vanessa verlost van dikke opgezwollen lip

Vanessa-allergische-reactie-voedseladditieven-sVanessa kreeg een dikke opgezwollen bovenlip als allergische reactie op het eten van met name kleurstoffen en voedseladditieven (E-nummers). Verder was ze vaak ziek en moe en dus niet fit. Vanessa heeft zich laten behandelen met NAET en is nu van haar klachten verlost.Symptomen : dikke opgezwollen lip, vaak ziek en moe
Behandeld op : ei, calcium, vitamine C en B, suiker, kleurstoffen in voedsel en voedseladditieven (E-nummers), kruiden-mix, chemicaliën-mix, gsf, verdere ondersteuning met bachremedies en emotionele behandelingen
Therapeut : Pamela Veldema, praktijk Inbalanz te Wormer. Therapie: NAET + Bach Remedies
Voorheen gebruikte medicijnen: antihistaminica en corticosteroïden


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


vergrootglas Vanessa-dikke-bovenlip Vanessa-zonder-opgewollen-bovenlip
Foto's van Vanessa, vóór en na behandeling

Allergie... iedereen weet het wat het is, of iedereen heeft wel eens een allergische reactie gehad.

Mijn allergische reactie begon vaak met een dikke opgezwollen lip. Bij de dokter heb ik medicijnen zoals antihistaminica en corticosteroïden gekregen. Verder, was er niet zo veel aan te doen. Dus ontkwam ik niet aan een paar dagen rondlopen met een dik gezicht. Nadat me dit al tientallen keren was overkomen, begon ik met notities te maken van E-nummers in de ingrediënten en zo probeerde ik te vermijden dat ik ze binnenkreeg. Tot op een dag dat ik het weer een dikke lip kreeg, zonder dat ik “iets anders” had gegeten.

Ik was ook vaak ziek en voelde mij ook vaak moe. Alles koste mij zoveel energie!

Één vriendin van mij heeft van Pamela Veldema gehoord over NAET technieken (allergie behandeling en zonder medicijnen!). Ik heb op de website gekeken en, onder de indruk van alle verhalen heb ik besloten: even proberen, dus!

Het is ongelofelijk! Het is al één jaar dat ik geen allergische reactie meer heb gehad. Ik eet van alles weer en ik voel mij weer fit. Het gaat prima met mijn weerstand en ik weet dat het dankzij de NAET behandelingen is.

Vanessa

{kunena_discuss:315}