-

2 apothekers adviseren NAET tegen netelroos als Tavegyl, Prednison en Cortison niet helpen

netelroosTavegyl, Prednison, cortison-zalven, geen van deze medicijnen hielp afdoende tegen netelroos. Twee apothekers vonden dat Hanneke teveel medicijnen gebruikte en verwezen haar naar NAET.Symptomen : Rode uitslag over gehele lichaam, jeuk, netelroos, trillend ooglid
Behandeld op : BBF, ei-mix, vit. C-mix, vit. B-mix NAET/TAT, en LEAP voor stress vermindering
Therapeut : Praktijk voor Kinesiologie Joke Kool, Almere
Therapieën :

NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
TAT (Transformerende Allergie Technieken)
LEAP (Learning Adhanced Acupressure Program, 
Emotionele Stress Release op herstellen van zenuwstelsel op alle prikkelingen en stressoren
MIR methode (Mentale en Intuïtieve Reset methode)

Voorheen gebruikte medicijnen: Tavegyl, Prednison, cortison-zalven 
Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begin van het jaar 2014 kreeg ik last van rode uitslag over mijn hele lijf, inclusief mijn voetzolen. Ik had de dag daarvoor vis gegeten en dacht dat door het innemen van Tavegyl het wel over zou gaan zoals altijd. Mijn klachten werden heviger en de daarbij komende jeuk was niet te stuiten.

Mijn arts constateerde netelroos dus werd er prednison voorgeschreven. Ook deze keer verminderde tijdelijke de klachten. Tijd om naar de huidspecialist doorgestuurd te worden. Deze man stelde dezelfde diagnose en er werd naast prednison nog twee andere medicijnen met de nodige verkoelende cortison-zalfjes voorgeschreven. Kortom ik was een lopende medicijnkast.

Bij de apotheek de Brug van het Flevoziekenhuis viel het op, dat ik al lange tijd heel veel zware medicijnen gebruikte. Het geluk deed zich voor dat ik geholpen werd door iemand die Joke Kool kende en adviseerde om me door haar te laten behandelen.

Toen ik mijn medicijnen bij apotheek de Archipel ging ophalen, kreeg ik wederom het advies om naar Joke Kool te gaan. Het was voor mij duidelijk, genoeg tekens gehad!!

Joke constateerde dat ik (door teveel stress) geen enkele weerstand meer had, dat mijn energievoorraad volledig op was, waardoor allergieën zoals netelroos de kans kregen zich te manifesteren. De ontspanningsoefeningen en de MIR methode doe ik nu ’s ochtends en ’s avonds.
Ik had maandenlang last van een trillend ooglid. Door de MIR methode ben ik eraf. Zo nu en dan steeds het de kop op en door het toepassen van de MIR methode verdwijnt de trilling weer snel. Hoe mooi is dat!

Door de behandelingen van Joke kwam mijn lijf er weer bovenop en kon ik mijn medicijngebruik afbouwen.

Hanneke

 

Allergie-weg.nl: 2 apothekers van 2 verschillende apotheken kennen Joke Kool en NAET en adviseren patiënten daar naar toe te gaan. Gekker moet het niet worden hihi.