-

Asmatische bronchitis en hooikoorts verholpen in 5 allergiebehandelingen

Asmatische bronchitis en hooikoorts verholpen in 5 allergiebehandelingen. Karin kan weer rustig ademhalen. Vitamine C , suikers, hormonen, noten 2 en huisstof bleken de oorzaak te zijn.

 

Symptomen : Asmatische bronchitis, hooikoorts, moe, jeuk in de keel (appel), eczeem en onregelmatige menstruatie
Behandeld op : vitamine C , suikers, hormonen, noten 2, huisstof
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: anti histamine, de pil om de menstruatie te regelen 
Aantal behandelingen: 5


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik had mijn hele leven al last van bovenstaande allergieën, en altijd gedacht dit hoort bij mij net als iemand die een bril draagt, en kom daar toch nooit vanaf. Totdat ik het verhaal van mijn buurman hoorde die volledig van zijn koemelk allergie af was.

Hierdoor nieuwsgierig geworden heb ik gelijk de week erna een afspraak gemaakt met Peter.

De eerst volgende behandeling na mijn prettige intake gesprek was vitamine C. Deze behandeling had achteraf gezien gelijk de meeste bijwerkingen, ik was namelijk ontzettend moe! Daarna ben ik nog behandeld voor suiker, hormonen, noten en huisstof. Het behandelen van hooikoorts (wat ik het belangrijkste vond) was niet meer nodig. Dit was al geëlimineerd met die andere behandelingen. Al mijn klachten zijn verdwenen op wat hele kleine reacties na, zoals een tinteling op mijn tong na het eten van een appel en hazelnoot maar ik verwacht dat dit ook nog weg gaat. Van hooikoorts heb ik nog steeds helemaal geen last, terwijl mensen in mijn omgevingen (diegene die het altijd gelijk met mij hebben) wel degelijk last hebben van de pollen.

Dus… dankzij Peter kan ik weer vrij ademen en zit ik beter in mijn vel!

Karin

gesprekje-tr   Als u Karin iets wilt vragen via email, klik dan hier!