-

Na Pfeiffer en HPU opgeknapt met NAET

Pfeifer virus bloedbeeldAnkie kreeg tijdens haar herstel van Pfeiffer te maken met terugval. Ze had zich niet rustig genoeg gehouden. Na enkele NAET-behandelingen heeft ze haar energie weer terug.

 

Symptomen : ziekte van Pfeiffer, HPU
Behandeld op : o.a.: magnesium, chocolade en suiker, B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)
Therapeut : ENSCHEDE, Balans, praktijk v. Natuurlijke Genezing, Gerhard en Ankie Scheffer
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 4


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Claudia,

Toen in 2010 de ziekte van Pfeiffer bij mij ontdekt was, wilde ik het niet geloven. Want, wat moest ik nou met Pfeiffer? Daar zat ik toch helemaal niet op te wachten. Altijd had ik wat en nu ook nog dit!

Na de eerste 3 maanden alleen maar aan mezelf gedacht te hebben, begon ik goed te herstellen. Jammer genoeg ging dit herstel achteruit, omdat ik mijzelf aan de kant ging zetten voor anderen. Dat had nooit mogen gebeuren. Maar, aan de andere kant, hierdoor ben ik wel bij Ankie terecht gekomen, die mij verder heeft kunnen helpen.

Bij de eerste behandeling wist ze al bijna zeker te zeggen dat ik last had van HPU. Er werd een bloedtest gedaan, waaruit mijn tekorten aan voedingsstoffen bleken. Op de foto van mijn bloed kon ik zien dat mijn bloed er niet uitzag zoals het hoort op mijn leeftijd. Ook kwamen er verschillende andere dingen uit, zoals een slechte leverwerking, een tekort aan magnesium, een overgevoeligheid voor chocolade en suiker enz.

Er moest veel veranderen. Daarvoor had ik verschillende voedingssupplementen gekregen om datgene in mijn lichaam aan te vullen waaraan ik een tekort had. Mijn energie was nog maar 20% toen ik met de therapie begon.

De tweede behandeling kwam en ik vond het best spannend, want hoe zou mijn energie nu zijn? Zelf voelde ik me al een stukje beter, want ik had dingen van me afgezet en ruimte gemaakt voor mezelf.

Tijdens die tweede behandeling kreeg ik te horen dat mijn energiepeil alweer op 50% was. Het ging stukken beter en de mensen zagen mij zelfs vooruit gaan.
De derde keer was ik minder zenuwachtig en kreeg ik echt het goede nieuws: mijn energie was 100%!

Wat was ik blij. Maar goed, ik was er nog niet. Wel vielen er wat supplementen weg, die ik had voor de tekorten.

En ik werd behandeld via de NAET-methode voor de chocolade-allergie. Daarna bleven er 2 maanden tussen zitten tot ik een volgende behandeling had, want het ging goed met me.

De vierde behandeling kwam in zicht. Zonder zorgen gingen we richting Enschede, want wat voelde ik me goed. Bij Ankie werd dit bevestigd, mijn energie zat nog steeds op 100%. Ik werd behandeld voor de suiker-allergie en met alleen nog de vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat), die ik mijn hele leven zal moeten blijven slikken, mocht de rest van de voedingssupplementen ook weg. Wat was ik blij, eindelijk  kan ik weer echt genieten van mijn leven zonder altijd die vermoeidheid.

In een korte periode ben ik behandeld en weet ik eindelijk wat er al die jaren met mij aan de hand is geweest. De behandeling verliep heel snel, dus bleek wel dat ik van mezelf eigenlijk een erg sterk persoon ben.

Nu is het genieten, echt genieten en kan ik dingen doen die ik de afgelopen jaren niet heb gekund!

Ankie, hartelijk bedankt voor je deskundigheid!