-

Virusinfectie van de lever sneller onder controlle

LeverJose had last van vermoeidheid, jeuk, misselijkheid, geen eetlust, weerzin tegen eten. Een virusinfectie van de lever bleek de oorzaak te zijn. Enige oplossing: gezond eten. NAET droeg ook een steentje bij!

Symptomen : vermoeidheid: vaak erg moe, veel slapen, jeuk, misselijkheid, geen eetlust, prikkelbaar
Therapeut : Allergie en acupunctuurkliniek Shenmen - Jeanine Hofs
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vaak was ik moe, erg moe.
Iedere avond ging ik vroeger naar bed, maar sliep weinig. Ik dacht dat het met mijn leeftijd samenhing.

lever-1Misschien was het toch verstandig om eens de huisarts te raadplegen. Hij ondernam onmiddelijk stappen: echo maken van de bovenbuik en bloed prikken om de leverwaarden te bepalen. Na enkele dagen kwam de uitslag; niks leeftijd maar een virusinfectie van de lever. Vandaar die vermoeidheid, jeuk, misselijkheid, geen eetlust, weerzin tegen eten.

De oplossing was gezonde voeding. Deed ik al, vond ik. Geen alcohol, deed ik al, weinig vet nog niet. Geen medicijnen, veel rusten; zo zou ik moeten genezen. Bij het boodschappen doen begon ik verwoed alle produktinformatie te lezen, op jacht naar voeding met zo weinig mogelijk vet. En natuurlijk kocht en at ik veel groenten en veel fruit.

Ook prakkizeerde ik erover wie me zou kunnen helpen om mijn vervelende klachten te bestrijden. En toen kwam Jeanine in mijn gedachten. Ze had mijn schoondochter en kleinzoon geholpen bij een allergie; wie weet kon ze ook iets voor mij doen.

Ik kon al snel terecht. Jeanine ging voortvarend te werk: formulier invullen - bespreken en hopla aan de slag. Ze stelde “vragen” aan mijn lijf, leuk hè en ik werd met naaldjes geprikt, acupunctuur dus, om het energienivo op te vijzelen.

In het begin ging ik iedere week en per week werd ik minder moe, minder jeuk, minder geprikkeld (ja, dat was ik ook) en kon ik meer lachen.

Ik was als een kind zo blij dat ik wat huishoudelijk werk kon verzetten en wat in de tuin kon rommelen, zodat ik geen schuldgevoelens meer hoefde te hebben omdat ik zo “lui” was.

Inmiddels word ik nog iedere 2 à 3 weken behandeld door Jeanine. Mijn leverwaarden worden elke 2 maanden opnieuw bepaald. Ze dalen sneller, volgens de huisarts, dan verwacht. Mooie opsteker toch voor Jeanine!! En o zo heerlijk voor mij!!

José G.