-

Meike 15, Psoriasis op armen, benen en buik... WEG!!!

Ik had psoriasis op mijn armen, benen en buik plekjes. Ik ben echt blij dat ik er vanaf ben! Want al had ik er zelf niet echt last van, het is toch minder als je gaat zwemmen, of met de gym.

Symptomen : Psoriasis
Therapeut : Allergie en acupunctuurkliniek Shenmen - Henk Hofs
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo iedereen!

Ik ben Meike, 15 jaar.

Ik heb psoriasis gehad.  Hiervoor ben ik naar de dokter geweest, daar heb ik zalf gekregen. Maar daar moest ik wel voorzichtig mee zijn, omdat dat hormoonzalf was. Daarom zei ons mam tegen mij dat ik de allergiebehandelingen eens moest proberen. Dat heb ik toen gedaan in de ShenMen kliniek.

Henk heeft mij volgens Naet behandeld en ik merkte écht dat mijn psoriasis steeds een beetje meer weg ging. Maar één plekje bleef maar zitten. We konden niet vinden hoe dat nou kwam. Toen bleek dat ik allergisch was voor tomatenplantjes! Elke keer als ik bij de boer had gewerkt, kreeg ik weer last. Toen we dat wisten, ben ik ook behandeld voor tomaten.

Ik had op mijn armen, benen en buik plekjes psoriasis, die zijn allemaal weg nu. Want al had ik er zelf niet echt last van, het is toch minder als je gaat zwemmen, of met de gym. Want ze vallen wel op. Ik ben echt blij dat ik er vanaf ben!

Meike

Allergie-weg.nl: psoriasis is hardnekkig. Ik ben blij voor Meike dat het haar gelukt is om er met NAET van af te komen. Maar Meike is nog jong, en hoe jonger je bent, hoe effectiever NAET is.