-

Brigit verlost van allerlei lichamelijke en geestelijke klachten

Na jaren getobd te hebben met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten als hartritmestoornissen, maag- en darmproblemen, hooikoorts/benauwdheid, angsten, slecht slapen, vermoeidheid en geen energie, kwam ik een interessant artikel tegen van een man met bijna identieke klachten die veel baat had bij behandelingen van NAET.

Symptomen : Hartritmestoornissen, maag- en darmproblemen, hooikoorts/benauwdheid, angsten, slecht slapen, vermoeidheid, geen energie
Behandeld op : suiker, schimmelhoudende produkten en gist
Therapeut : Allergie en acupunctuurkliniek Shenmen - Jeanine Hofs
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na jaren getobd te hebben met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten, ben ik ten einde raad wat rond gaan neuzen op internet en toen kwam ik een interessant artikel tegen van een man met bijna identieke klachten die veel baat had bij behandelingen van NAET. Ik had nog nooit van NAET gehoord maar omdat deze man praktisch klachtenvrij was heb ik de site geraadpleegd en heb ik zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de dichts bijzijnde praktijk in Eindhoven.

Ik heb door de jaren heen al allerlei therapieën (bij homeopaten, orthomoleculaire artsen, paranormaal genezers etc. ) gevolgd en kwam er achter dat ik sommige voedingsmiddelen beter weg kon laten, zoals suiker, schimmelhoudende produkten en gist (de beruchte veroorzakers van de gistinfectie Candida maar niets hielp afdoende. Dus toen probeerde ik NAET.

Ik had geen flauw benul wat me te wachten stond maar ‘met een houding van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ meldde ik me in februari 2008 in de praktijk van Jeanine. Het eerste consult bestond voornamelijk uit een intake gesprek waarbij me het hemd van het lijf werd gevraagd. Heerlijk om te ervaren dat iemand je klachten serieus neemt en je ook het gevoel geeft je te kunnen helpen.

Ik somde haar mijn klachten op: geen energie, hartritmestoornissen, maag- en darmproblemen, slecht slapen, hooikoorts, benauwdheid, angsten e.d.

Jeanine legde me uit hoe de behandelingen plaats zouden vinden en wat ik ervan kon verwachten en ondanks dat de vorm van behandeling me nogal onduidelijk en vaag overkwam had ik toch gelijk heel sterk het gevoel op de goede weg te zitten. Jeanine gaf me een gevoel van vertrouwen en straalde de zelfverzekerdheid uit dat ze me kon helpen.

Ik begon aan een intensief behandelprogramma waarbij mijn allergieën en intoleranties door middel van spiertesten in kaart werden gebracht en waarbij mijn lichaam als het ware opnieuw werd geprogrammeerd. Iedere behandeling werd afgesloten met acupuntuur. Al snel merkte ik verbetering en voelde ik mijn energie toenemen. Ook had ik regelmatig een terugval wat me onzeker maakte maar wat een normale ontwikkeling is voor iemand zoals ik, die al jaren met allergieën kampte. De vergelijking werd gemaakt met een ui, bestaande uit verschillende lagen. Door de jaren heen had ik ook verschillende lagen over mijn allergieën gelegd, waardoor sommige klachten onder een nieuw ‘laagje’ verdwenen en andere weer de kop opstaken. Door de behandeling kwamen deze laagjes ‘bloot’ te liggen en kreeg ik ineens last van kwaaltjes waar ik al heel lang geen last meer van had gehad. Dat was dan weer een aanslag op mijn energievoorraad en dat voelde dan als 2 stappen vooruit en drie achteruit maar dit trok zich na een paar behandelingen weer recht en ging ik weer met sprongen vooruit.

Als ik mezelf nu vergelijk met hoe ik me een jaar geleden voelde dan kan ik wel zeggen dat er voor 90% verbetering heeft plaatsgevonden. Ik voel me weer lekker in mijn vel zitten, heb weer energie, slaap veel beter en terwijl velen om mij heen zich niezend en met rode ogen door het voorjaar worstelen, heb ik nauwelijks klachten.

Al met al kan ik wel zeggen dat ik blij ben dat NAET (Jeanine) op mijn pad is gekomen en ik eindelijk de handreiking heb gevonden naar een klachtenvrij leven.

Ik volg nog maar 1 keer in de drie maanden een ‘onderhoudsbehandeling’ want ik durf NAET nog niet helemaal los te laten. Soms komen de klachten nog in lichte mate opzetten maar dit staat niet in verhouding tot hoe ze eerst waren. Daarom vind ik het een fijn idee dat ik nog op de behandelingen terug kan vallen maar ben ervan overtuigd de allergieën me niet meer zo zullen kwellen als een jaar geleden.

Brigit vdK