-

Hooikoorts opgelost, allergisch voor suiker, synthetische stoffen zoals fleece, water, hooikoorts, magnetronvoedsel, medicijnen met name antibiotica

Thea was allergisch voor suiker, synthetische stoffen zoals fleece, water, hooikoorts, magnetronvoedsel, medicijnen met name antibiotica. Maar ze had geen hooikoorts... tot ze door het bos wandelde en moest niezen.Symptomen : hooikoorts: altijd niezen en loopneus/verkouden, moeheid, diarree of hoofdpijn
Behandeld op : Suiker, synthetische stoffen, water, hooikoorts, magnetronvoedsel, medicijnen met name antibiotica
Therapeut : Vogel-Acupunctuur te Apeldoorn, Roy Vogel
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: XXX Aantal behandelingen: 30


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kort verslag van mijn tijd met NAET therapie

In april 2008 werd ik verkouden, voor mijn doen vrij heftig. Toen dat bijna over was werd ik weer verkouden. Tijdens een wandeling in het bos moest ik niezen. Een van mijn mede wandelaars zei: je hebt hooikoorts. Mijn antwoord natuurlijk: “Je bent gek. Ik heb nog nooit hooikoorts gehad”.

Het woordje hooikoorts bleef in mijn achterhoofd hangen. Ik bleef moe en eigenlijk steeds een beetje neusverkouden. Ik had al tabletten gekocht tegen hooikoorts maar daar werd ik alleen maar beroerder van. Het enige wat iets hielp was neusspray. Tijdens een koffiepauze na een wandeling vertelde iemand dat haar zoon veel baat had bij acupunctuur tegen zijn hooikoorts.

Thuisgekomen ben ik gaan kijken op internet en kwam zo op de site van Roy Vogel uit. Op deze site kwam ik ook voor het eerst in aanraking met de NAET therapie, die mij erg aansprak. Na contact gemaakt te hebben met Roy kwam het tot een eerste afspraak, hij adviseerde mij de NAET therapie. Zo gezegd zo gedaan.

Na de eerste behandeling, dit was eind juni 2008 was ik mijn moeheid kwijt, ik wist niet wat mij overkwam. Tijdens die behandeling moest ik ook opgeven waar ik gevoelig voor was. Dat was : Suiker, synthetische stoffen, water, hooikoorts, magnetronvoedsel, medicijnen met name antibiotica. Ik zeg dat was, want na eerst de basisstoffen te hebben behandeld kwamen de specifieke stoffen aan de beurt. En na 15 jaar kan ik weer een ijsje of een gebakje eten zonder diaree of hoofdpijn te krijgen, kan ik een fleece trui aan, water uit de kraan drinken.

Het was een rare gewaarwording dat je met NAET therapie en een 24 uurs dieet en je poorten sluiten, ineens stoffen kunt eten of verdragen waar je jaren last van hebt gehad. Waarmee je had leren leven. Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving was verbaasd over het positieve effect van de behandelingen, hoewel sommigen het wel vreemd vonden.

In november 2008 heb ik mijn laatste behandeling gehad en voel mij dankzij de NAET therapie met enige acupunctuur ondersteuning weer vief en fit. Waarvoor mijn dank aan de NAET-therapeut Roy.

Roy bedankt voor de behandelingen en de begeleiding bij al mijn bezoeken.

Groetjes Thea ten Velde, 55 jaar