-

Astma en fibromyalgie effectief behandeld

Betsie 46 jaar: na jaren in het medische circuit te hebben rondgedoold, kreeg ik van een vriendin de tip eens in het alternatieve circuit te gaan zoeken voor een oplossing voor astma en fibromyalgie.Symptomen : astma en fibromyalgie, kortademig, snel moe en veel pijnlijke spieren
Behandeld op : o.a. vitamine B; noten; kruiden; alcohol; insecten; schimmels
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 7


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik had veel last van mijn astma, waardoor ik veel moe was en dus weinig kon doen. Verder had ik veel last van pijnlijke spieren, die mij hinderden in mijn dagelijkse dingen. Mijn kinderen vonden dat vooral lastig en dat deed mij veel pijn. Ik wilde er voor ze zijn, net als iedere moeder.

Na jaren in het medische circuit te hebben rondgedoold, kreeg ik van een vriendin de tip eens in het alternatieve circuit te gaan zoeken. Zij had goede ervaringen met NAET behandelingen. Ik ben toen gaan zoeken op het Internet en kwam de praktijk tegen van Peter Vergroesen. Ik heb hem meteen gebeld en een afspraak gemaakt.

Na een uitgebreid intake gesprek volgden direct de testen van een aantal veel voorkomende stoffen waarvoor men allergisch kan zijn. Ik had er wel vertrouwen in en besloot door te gaan met de behandelingen. Al na 3 of 4 keer, voelde ik me een stuk fitter en had ik minder pijnlijke spieren. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar wel dat het werkt.

Na een aantal behandelingen vroeg Peter hoe ik me voelde en of ik nog meer wilde doen. Aangezien ik me best goed voelde wilde ik even pauze, om te ervaring hoe het zich zou ontwikkelen. Want Peter had gezegd dat wat al jaren aanwezig is, niet in een paar dagen opgelost is. De weken daarop ging het steeds beter en ik gaf aan dat verdere behandeling op dit moment niet nodig is.

Een paar maanden daarna nam Peter contact met me op en vroeg hoe het ging. Aangezien ik me nog steeds goed voelde, vroeg hij me of ik daar een verhaaltje over wilde schrijven. Nou, dat is dus dit verhaaltje. Ik ben mijn vriendin nog steeds dankbaar en natuurlijk ook Peter voor zijn goede zorgen.

Betsie