-

Succes tegen hooikoorts, reisziekte en hoge bloeddruk

NAET, opa Johann (66) betreurt het dat hij niet 20 jaar geleden al van had gehoord van deze geneeswijze. Al die tijd heeft hij al flink last van hooikoorts en medicijnen hielpen niet. NAET hielp wèl. Zijn kleinzoon is effectief behandeld tegen reisziekte met NAET. Via QUANTUM – BIO RESPONS is Johann's veel te hoge bloeddruk gedaald.Symptomen : hooikoorts en hoge bloeddruk (kleinzoon: reisziekte)
Therapeut : Roy Vogel, Vogel-Acupunctuur en Inge Hagemans PraktijkApeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, QUANTUM – BIO- RESPONS
Voorheen gebruikte medicijnen: injecties met antistoffen, tabletten en neusspray, medicijnen tegen hoge bloeddruk   Aantal behandelingen: (?) meer dan 3!


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo, september 2010

Via mijn vrouw, welke behandeld wordt met NAET, ben ik ook met Roy Vogel in gesprek gekomen en heb hem verteld dat ik zo`n twintig jaar geleden besmet ben geworden met hooikoorts. In het militair hospitaal ben ik gedurende drie jaar achtereen in het voorjaar geïnjecteerd met antistoffen welke geen resultaat hadden. Alle jaren daarna heb ik via de huisarts tabletten en neusspray gebruikt van april tot oktober tot dit voorjaar zonder enig resultaat.

In dit voorjaar heb ik mij laten behandelen door Roy met NAET tegen de allergie hooikoorts met het resultaat dat de hooikoorts symptomen na twee a drie behandelingen afnamen en tot nu toe geheel verdwenen zijn. Ik ben nu 66 jaar en heb voor het eerst van een fijne hooikoorts vrije zomer kunnen genieten. De behandeling kan ik iedereen die last heeft van hooikoorts aanbevelen.

Ook mijn kleinzoon is door Roy behandeld. Hij is behandeld tegen reisziekte (auto) en is daar grotendeels vanaf, hij moet nog eens terug voor nog een behandeling.

Roy bedankt, had ik eerder geweten over NAET was ik jaren eerder gekomen.

Ook ben ik behandeld door Inge met het fenomeen QUANTUM – BIO- RESPONS. Het geval wil dat ik al jaren last heb van hoge bloeddruk met waarden van 160/ 94 ondanks gebruik van medicijnen. Na zo'n behandeling kwam ik er achter dat de bloeddruk waarden zijn gedaald naar (variabel) 122 / 81 , 143 / 87, 137 / 77. Dit in de periode van maart 2010 tot 14 september.

Dus ook Inge bedankt.

Johann