-

Hand-eczeem, darm- en maagklachten verholpen

Een klein plekje op één van mijn vingers vormde het begin van een ernstige vorm van handeczeem. NAET in combinatie met Bioresonantie bracht uitkomst. En passant is ben ik verlost van mijn roos, is de conditie van mijn haar en huid verbeterd en heb ik meer energie.Symptomen : huideczeem en roos, darm- en maagklachten: prikkelbare darm + zuurbranden
Behandeld op : nikkelallergie e.v.a. niet nader genoemde allergieën
Therapeut : Marie-Louise Vergnes, Praktijk voor Allergieën en Bioresonantie
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques in combinatie met Bioresonantie
Behandelingsduur: 3 maanden, nog in behandeling


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo,

Drie jaar geleden kreeg ik een klein plekje op één van mijn vingers. Dit bleek het begin te zijn van een ernstige vorm van handeczeem. Op het laatst kon ik zelfs de dagelijkse bezigheden niet doen zonder dat er klachten optraden. Mijn handpalmen en vingers waren extreem droog en vol met kloven, die bij het minste of geringste open sprongen. Ik ben werkzaam in de zorg, dus kun je je voorstellen, dat, zelfs met handschoenen aan, ik zeer veel hinder ondervond van mijn klachten.

Ik wist dat deze vorm van eczeem erg hardnekkig is en moeilijk te bestrijden. Zware hormoonzalven en het vermijden van bepaalde stoffen is vaak de enige remedie en helpt in de praktijk maar beperkt. Op zoek naar alternatieven kwam ik terecht bij de NAET therapie en via de website bij Marie-Louise Vergnes. Zij combineert de NAET met bioresonantie.

Tijdens een uitvoerig onderzoek werden al mijn klachten in kaart gebracht. Naast mijn eczeem had ik al vanaf mijn pubertijd last van een prikkelbare darm en de laatste jaren in toenemende mate zuurbranden. Ook had ik klachten die leken op hypoglycemie.

Simpele testen brachten de nodige allergieёn aan het licht. Stuk voor stuk werden deze allergieёn geёlimineerd, soms alleen met NAET, maar meestal in combinatie met een bioresonantie behandeling. Altijd was er een reactie, het was duidelijk dat er iets gebeurde in mijn lijf. Het eczeem werd vaak in eerste instantie wat erger, maar na een paar dagen kwam de omslag.

Ik ben onder meer af van mijn nikkel allergie, allergie voor parabenen en meerdere voedingsstoffen. Ik ben nu drie maanden onder behandeling en zowel mijn darm-en maagklachten zijn verdwenen, mijn eczeem is voor 80% verdwenen. En passant ben ik verlost van mijn roos, is de conditie van mijn haar en huid verbeterd en heb ik meer energie. Ik heb duidelijk meer gekregen dan waar ik op gehoopt had. Ik ben vol vertrouwen dat mijn eczeem nog verder gaat verbeteren.

De behandelingen zijn volstrekt pijnloos, en het is prima te doen, aangezien het gaat om gemiddeld 25 uur. Dit maakt het voor iedereen te doen. Het is ook voor kinderen een toegankelijke behandeling.

Tot slot: is de prettige manier van werken van Marie-Louise; ze neemt alle tijd voor je, legt dingen uit en zorgt er zo voor dat je met plezier naar de behandelingen gaat.

Henny