-

Noor 9, scepsis, want NAET heeft niet duidelijk genoeg geholpen

Noor had behoorlijk last van jeuk en eczeem. NAET leek hierin verandering te brengen, maar de jeuk en eczeem zijn tijdelijk in mindere mate teruggekeerd.Symptomen : eczeem: gevoelige huid en jeuk
Behandeld op : ei en eiwitten, calcium, melk, vitamine C, vitamine B, suiker, huisstofmijt, pollen, vocht
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 12


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noor had vanaf haar geboorte een gevoelige huid en eczeem. Met de jaren werd het steeds erger en liepen wij van de huisarts naar de dermatoloog en probeerden we ook alternatieve therapieën. Sommige zalfjes of medicatie verminderden de symptomen (jeuk en de rode droge uitslag), maar het kwam altijd weer terug. Mijn buurvrouw vertelde mij over NAET en wij lieten Noor behandelen: ei en eiwitten, calcium, melk, vitamine C, vitamine B, suiker, huisstofmijt, pollen, vocht. Eindelijk hebben we een therapie gevonden die helpt! Noor voelt zich goed, is veel evenwichtiger en heeft geen jeuk of eczeem meer.

Wij houden het goed in de gaten en als wij denken dat zij op iets gaat reageren, gaan we gewoon door met NAET.

Moeder van Noor

Allergie-weg.nl: op donderdag 10 januari 2008 heb ik gebeld met Noor's moeder. Noor had van juni 2007 tot sptember 2007 geen last van eczeem en jeuk. Toen school weer begon kwamen haar klachten heel langzaam terug. Dit was herkenbaar bij haar: school betekende voor haar altijd dat zij onder druk kwam te staan. Omdat haar behandeling nog niet afgesloten was is deze terugval verklaarbaar. Zodra het eigen afweersysteem verzwakt wordt kunnen allergieën weer de kop op steken als zij niet voldoende behandeld zijn.

Noor's moeder geeft aan toch blij te zijn geweest dat ze NAET hebben gedaan.

Mei 2010: Vanaf het voorjaar van 2008 ging het steeds weer beter met Noor. Zij zit lekker in haar vel en heeft daardoor minder last van haar allergieën. Nu heeft Noor wel nog af en toe jeuk maar haar huid gaat heel goed. Het lijkt wel als of zij nu wel iets gevoeliger wordt voor pollen. Dit is een bekend fenomeen bij allergieën, de symptomen kunnen van plek veranderen. Als Noor weer behandeld wil worden is dat geen enkel probleem, de behandeling kan gewoon weer opgepakt worden.

Waarschijnlijk heeft de NAET behandelijk wel een aanstoot gegeven om het eigen afweersysteem te aktiveren omdat het nu wel beter gaat met Noor.

Allergie-weg.nl: een van de redenen dat ik dit verhaal publiceer op mijn site, is omdat ik het exemplarisch vind voor patiënten die in dubio staan over doorgaan met behandelen of stoppen en/of iets anders proberen. De 12 behandelingen van Noor waren zeker nog niet veel voor NAET-begrippen, afhangelijk van de allergie kan je nog veel langer bezig zijn, lees de NAET-statistieken.

Mischien weten zij het antwoord: www.infolijn-ag.nl.

Laten we hopen dat Noor hoe dan ook verlost wordt van haar eczeem.