-

M.M. pijn door botvliesontsteking na botbreuk

Na botbreuk kreeg deze mevrouw last van botvliesontsteking, fysiotherapie leverde niets op, JMT wel.

 

Symptomen : pijn n.a.v. botbreuk, botvliesontsteking
Therapeut : Leon d'Oliveira uit Amstelveen
Therapieën : JMT: Jaffe Mellor Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouw, pijn n.a.v. botbreuk

In september 2004 brak ik mijn linkerbeen vrij direct boven het enkelgewricht. Een operatie met een plaatje en 4 schroeven was het gevolg. Zes weken op de bank zonder gips of verband en rusten, wel proberen te bewegen. (Dit ging erg moeilijk met een dikke voet). In november mocht ik het weer belasten (in eerste instantie met krukken). Omdat de voet en enkel (niet de breuk), dik en pijnlijk bleef, ging ik naar de fysiotherapeut. Allerlei oefeningen; maar zodra ik iets meer mocht werd het weer dik, d.w.z. steeds maar intapen en rust. Dat schoot niet op.

In januari ging ik naar onze acupuncturist, die ging mij met JMT behandelen. Binnen twee behandelingen was het dikke weg, nog 3x het grootste deel van de pijn, na 4 x het rare loopje wat ik mijzelf had aangemeten. En nu zijn we bijna klaar. Mijn lichaam herkende de botvliesontsteking niet die was ontstaan. Door de JMT ben ik binnen een paar behandelingen enorm opgeschoten, en voel ik mij fantastisch, terwijl de fysiotherapie niets opschoot. JMT is voor mij een schitterende, snelle vorm van genezen d.m.v. je eigen lichaam. Geen medicijnen, geen hulpmiddelen; puur natuur en eigen lijf!

Mevr. M.M.