-

Robbin, berg (seborroïsch exceem), geen groenten lusten

Robbin-aardappels-en-groentenTAT (Transformerende Allergietechnieken) in combinatie met emotionele stressrelease bracht uitkomst.

 

Symptomen : berg (seborroïsch exceem), geen groenten lusten
Behandeld op :

 

ei, calcium, vitamine B en C, suiker (basis)
Therapeut : Els de Noord, Praktijk "Onder de Lariks" te Nijverdal
Therapieën : TAT (Transformerende Allergie Technieken) en Emotionele Stress Release


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben met mijn zoontje Robbin, bijna 4 jaar, naar Els gegaan omdat hij geen enkele groente wilde eten. Robbin at, voordat ik naar Els ging al maanden geen groente en aardappels. Alleen maar vlees, brood en yoghurt. Toen ik bij Els kwam hebben we eerst gepraat over waarom hij geen groente at en of dat plotseling was of geleidelijk aan. In Robbin zijn geval was dat het laatste.

Toen begon het testen met de testbuisjes. Ik was de tussenpersoon voor Robbin. Robbin mocht gewoon gaan spelen, maar moest wel bij mij in de buurt blijven. Robbin bleek een allergie te hebben voor een bepaald aantal dingen waaronder ook eiwitten. Elke week stelde Els een aantal vragen, terwijl ze een punt aanraakte, en kreeg antwoord via mijn “arm”. Ik moest mijn arm vooruitsteken en als het punt sterk was bleef mijn arm omhoog; als er iets zwak was ging mijn arm naar beneden. Dan moest ik mij concentreren en samen met Robbin of alleen bepaalde zinnetjes zeggen, tot dat punt weer sterk was. Het bijzondere was dat Robbin soms zelf ineens zei: “nu is het klaar”. En als Els dan opnieuw ging testen, bleek dat dat punt weer sterk was.

Na een sessie kreeg ik druppeltjes mee die Robbin moest gebruiken en een 24-uurs dieet. Dit dieet kwam Robbin vaak goed van pas. Heel vaak was het dat hij wel patat* mocht eten!

Na een aantal keren verdween ook de berg van zijn hoofd waar hij ook last van had vanaf dat hij baby was. Ik had, voordat ik naar Els ging, al meerdere shampoos en andere middelen van de dokter gebruikt, maar niets hielp. Ik denk dat, doordat zijn lichaam beter in balans was, de berg ook verdween. En langzaam begon hij ook weer te eten. Hij lust nog lang niet alles, maar hij wil in ieder geval weer aan tafel en de verschillende groentes eten / proeven.

Als ik weer zo'n soort probleem zou krijgen zou ik het zeker weer via deze weg proberen op te lossen.

Joyce

*Allergie-weg.nl: na een NAET-behandeling mag je vaak 25 uur lang bepaalde voedingsmiddelen niet eten of aanraken omdat ze bepaalde vitaminen of mineralen bevatten waar je net op bent behandeld. Patat bevat bijna geen mineralen of vitaminen en is toch heel voedzaam. De biologische ovenfriten van de Albert Heijn bevatten bovendien geen bestrijdingsmiddelen en zijn niet voorgebakken in vet. En omdat je ze in de oven bakt, komt er ook geen vet bij. Biologische ovenfriten van de Albert Heijn zijn dus heel handig om in huis op voorraad te hebben als je met NAET bezig bent.