-

Wilco, baby: darmkrampjes & reactie op DKTP-inenting

Blije baby verlost van darmkrampenWilco's moeder las hoe een andere baby was genezen van zijn darmkrampen en dacht: dat moet ik met onze Wilco ook eens proberen.

 

Symptomen : darmkrampen, overgevoelige reactie op DKTP-inenting
Behandeld op :

 

o.a. calcium, suiker, ijzer, vitamine A, zout, wei / yogurt, base, melk en DKTP
Therapeut : FRANEKER, Praktijk Jette A. Begeer
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: cinababy-druppels (homeopathie van VSM) Aantal behandelingen: 12


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie-weg.nl: via het forum wisten we dat Margriet met haar zoontje Wilco zich lieten behandelen bij Jette Begeer in Franeker. Na een tijdje vroegen we Margriet hoe 'de zaken' ervoor staan.

Margriet : Hallo Lenard,

Bedankt voor je mailtje, Wilco is nu klaar bij Jette. Maar na 2 behandelingen was het resultaat al heel erg fantastisch.

Wilco-Leijstra-baby-darmkrampen-DKTPVia google ben ik destijds gaan zoeken naar een middel tegen darmkrampjes, en kwam zo terecht bij het verhaal van Brian (darmkrampen/baby) op de site van NAET.nl (Allergie-weg.nl: verhaal staat er inmiddels niet meer). Dit verhaal leek ontzettend veel op het verhaal van Wilco en we besloten om deze therapie te gaan volgen. We kwamen terecht bij Jette Begeer in Franeker, een zeer kundig en fantastisch mens en erg goed met kinderen,we zijn haar erg dankbaar.

Wilco is nu inmiddels 6 mnd. Vanaf 6wkn tot 4mnd oud is hij behandeld voor: Calcium, suiker, ijzer, vit A, zout,wei/yogurt, base, melk en DKTP. Daarna was Wilco 'klaar' bij Jette. Het gaat erg goed met hem, het is een vrolijk baasje en zit duidelijk lekker in zijn vel.

Na zijn eerste DKTP prik heeft hij een hele slechte week gehad, hij bleek ook hier erg gevoelig voor. Voor de volgende prik heeft Jette hem hiervoor behandeld en hij heeft de volgende keren geen problemen meer gehad. Ik kan iedereen aanraden om je kind voor een inenting te laten contoleren en eventueel behandelen, veel kinderen worden ziek van het inenten. (Ook al zegt het consultatieburo dat dit niet zo is.)

In mijn omgeving merkte ik al snel dat er heel veel kinderen last hebben van allergieën. Vooral huiduitslag (exeem na DKTP), kinderen van 1 jaar en ouder die nog nooit vaste ontlasting hebben gehad, (oudere) kinderen die elke nacht wakker zijn, onrustige hangerige kinderen, etc. Een aantal heb ik enthousiast kunnen krijgen voor Naet allemaal met een positief resultaat. Sommige ouders twijfelen nog omdat ze zelf niet snappen hoe het werkt, stap hier a.u.b. overheen het gaat om je kind daar wil je tenslotte het allerbeste voor!

Allergie-weg.nl: we vroegen aan Margriet wat er zoal vooraf ging aan haar bezoek aan Jette.
Margriet: In het begin dachten we dat Wilco last had van darmkrampjes, ik heb cinababy-drupjes (cinababy is een homeopathisch middel van VSM) geprobeerd maar die hielpen niet.

Toen heb ik contact opgenomen met het consultatieburo (met de verpleegkundige), daar werd al gelijk de link gelegd naar koemelkallergie. Ik heb een lijst gekregen met allerlei voedingsmiddelen die ik niet meer mocht eten (ik gaf borstvoeding), dit moest ik 4 weken volgen en dan af en toe een product proberen en zien hoe Wilco zou reageren. U kunt wel nagaan dat het op deze manier jaren duurt voordat je er achter bent voor welke producten je overgevoelig bent.

Ik mocht volgens die lijst wel veel suikerhoudende producten hebben, daar bleek Wilco echter ook overgevoelig voor. Op deze manier waren we waarschijnlijk niet snel veel wijzer geworden. Ik had hier zelf ook helemaal geen goed gevoel over en ben op internet gaan zoeken, ik dacht er moet gewoon een andere oplossing zijn. en vrijwel direct kwam ik op de Naet site terecht en las het verhaal: baby darmkrampjes. De rest is je bekend.

De arts van het consultatieburo had alleen maar te melden: "Zorg dat je eens een dag oppas krijgt en ga er eens lekker uit." (Alsof je je huilende kind achterlaat en lekker gaat winkelen!) En met 3mnd is het wel over. Ik heb haar toen Wilco 3 maanden was en ik weer naar haar toe moest het hele Naet verhaal verteld, maar ze moest er niets van hebben en vond het ongeloofelijk dat ik daarin geloofde. Met dit soort mensen ga ik niet meer in discussie, is verspilde energie.

Wilco heeft geen speciale voeding of medicijnen gehad. Ik heb dus zolang Wilco in behandeling was wel zoveel mogelijk de stoffen waar hij nog niet voor behandeld was laten staan. Zodat deze niet in de borstvoeding terecht kwamen.

Ik zal de anderen die Naet ook hebben geprobeerd vragen om hun verhaal aan jou te mailen. Helaas hebben niet alle ouders met een kind met allergie-symtomen de Naet behandeling willen proberen. Ik hoop je zo voldoende info te hebben gegeven,

Ben op alle mogelijke manieren beschikbaar voor belangstellenden!

Vriendelijke groeten

August, Margriet en Wilco

gesprekje-tr   Als u Margriet iets wilt vragen via email, klik dan hier!
of bel tel: 0566-623037, Adres: 2e oosterveldstr 5 , 9001 AZ GROUAllergie-weg.nl: op 8 augustus 2005 vroeg ik aan de ouders van Wilco hoe het nu met hem gaat.

Antwoord van Wilco's moeder: met Wilco gaat het nog steeds erg goed. Ik heb zelf (ver voor de zwangerschap) candida gehad en ben daarvoor onder behandeling geweest bij een homeopatisch arts. Met een streng dieet en druppels ben ik daar weer van opgeknapt. Dit heeft echter wel 2 jaar geduurd. Ik heb sinds die tijd suiker en gist nog zoveel mogelijk gemeden, omdat mij verteld was dat je er nooit meer helemaal vanaf kwam. Na de behandeling van Wilco, heb ik direct een afspraak voor mezelf gemaakt. Ik bleek een beetje op ei en veel op suiker te reageren. Tot mijn verbazing reageerde ik niet op candida. Naast de ei en suiker ben ik alleen nog voor base behandeld. Verder kon Jette niets vinden. Ik ben zelf inmiddels voor mijn suikerallergie behandeld en verlost van de huiduitslag om mijn kin en neus.