-

Broertjes Quintus en Dominique verlost van koemelk-intolerantie

Quintus en Dominique hadden beiden last van jeuk, darmkrampen en koemelkintolerantie. JMT bracht uitkomst.

 

Symptomen : koemelkintolerantie, jeuk en darmkrampen, overgevoelig voor muggen
Behandeld op : melk, muggen, angsten (emotionele overgevoeligheid)
Therapeut : Carla Roodenrijs te Waardenburg
Therapieën : JMT: Jaffe Mellor Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Carla Roodenrijs:

Hier dan eindelijk het beloofde e-mailtje over hoe het na de behandelingen is met Quintus (bijna 5 Jaar toen) en Dominique (2 1/2 jaar) .

De behandelingen zijn naar ons inziens erg geslaagd. Het ging ons er om dat ze van hun overgevoeligheid van koemelk afkwamen zodat ze ook af en toe wat konden mee eten zoals een stukje verjaardagstaart.

Tijdens de eerste behandeling kwam er al uit dat ze voor veel meer gevoelig waren dan wij dachten. De kinderen werden via mijn of als ik er niet bij was hun oma behandeld en hun mochten gewoon tekenen. Ze vonden het niet vervelend om deze behandeling te doen.

Wij merkten na een paar behandelingen al verschil aan onze oudste, het leek wel alsof er een blokkade bij hem weg ging . Hij begon opeens netjes te kleuren en vrolijke kleuren te gebruiken terwijl hij tot 2 dagen daarvoor nog met donkere kleuren kraste . Dit gebeurde na een behandeling voor zijn angsten waar ik niet bij was en ook niet wist dat dit was behandeld tot ik U later die week aan de telefoon had en U vertelde wat U had behandeld. Dit was echt geweldig en komt nu op school heel erg goed uit. Quintus is natuurlijk nog wel een actief kind maar naar ons gevoel toch iets rustiger, voor ons gevoel zit hij zelf lekkerder in zijn vel en doet het prima op school . Met zijn verjaardag heeft hij voor het eerst een echte verjaardagstaart van de bakker gehad en er zelf ook van kunnen eten en Dominique heeft zelfs 3 dagen lang een stukje van de taart gegeten en ze hadden er hellemaal geen last van . Quintus zijn verjaardag was een paar dagen na de laatste behandeling. Wij vinden het echt wonderbaarlijk, we geven ze nog niet alles zoals koemelk maar de dingen zoals koekjes, een beetje geraspte kaas over de macroni e.d krijgen ze nu wel en het gaat nog steeds goed. Quintus en Dominique vinden het geweldig de koekjes waar wij normaal van zeiden daar krijg je jeuk of darmkrampen van kunnen ze nu eten . Voor ons is het nog wel wennen en vooral voor de omgeving want die was er hellemaal op ingesteld dat ze niks met koemelk konden eten .

Dominique gaat ook goed zoals U al kon lezen alleen is ze nu overgevoelig voor muggen maar daar is behalve een klamboe helaas niks aan te doen zei de huisarts. (Allergie-weg.nl: overgevoeligheid voor muggenbeten is ook behandelbaar met NAET!)

Voor Quintus gaan we nog een afspraak maken bij de mevr. in Overschie wat U ons aan raden als ik het adres weer kan vinden want ik heb het weer te goed opgeborgen .

Ik heb de therapie ook aanbevolen bij een moeder van een meisje uit Quintus zijn klas omdat zij tegen een heleboel dingen niet kan en het kind er erg veel moeite mee heeft.

Bedankt voor de therapieen.

Judith, Jan ,Quintus en Dominique en Paul.