-

Karel: bevrijd van negatieve bijwerkingen pretnisolon

Bijwerkingen pretnisolon uitgeschakeld. Als gevolg van een ongeval verloor Karel één oog. Vervolgens reageerde Karels auto-immuunsysteem negatief op zijn overgebleven oog. Karel dreigde blind te worden en moest als medicijn hiertegen pretnisolon gebruiken, dit middel gaf echter heftige negatieve bijwerkingen. Karel slikt nog steeds pretnisolon, maar van de bijwerkingen is hij verlost dankzij NAET.

Symptomen : verkeerde auto-immuunsysteem reactie tegen eigen oog, bijwerkingen van het medicijn pretnisolon
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: pretnisolon Aantal behandelingen: ±20

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankbrief van expatiënt Karel in het Veld aan zijn therapeute Jolande bakker.

NAET en ik……..

Het is nu vier maanden geleden dat ik de NAET behandeling afgesloten heb. Ik voel mij nog steeds uitstekend, en op en top fit. Nu, na zo'n 20 behandelingen, waarvoor ik elke keer 300 km. moest reizen, kan ik nog steeds van de daken schreeuwen “HET HELPT”

Wat is er gebeurt.

Zo'n drie jaar geleden moest ik door een bedrijfsongeval, mijn rechter oog missen. Op zich wel en tegenslag, omdat de wereld om je heen lijkt in te storten, maar voor mij geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Om welke medische reden het mis ging, weet ik niet, maar mijn auto-immuunsysteem reageerde negatief op mijn overgebleven oog.

Dit had tot gevolg dat ik steeds minder en minder ging zien. De enige op dat moment voor de medische wetenschap voorhanden liggende oplossing, was pretnisolon. En inderdaad, mijn gezichtsvermogen kwam terug, maar ook kreeg ik te maken met de bijwerkingen van de pretnisolon.

Daar zat ik dan, 45 jaar en aan de pretnisolon voor de rest van mijn leven. Na twee jaar pretnisolon slikken, was ik lichamelijk een wrak geworden en ook geestelijk zat ik er ver doorheen. Via vrienden kwam ik in aanraking met de NAET behandeling bij T.c.T. in Amsterdam.

Na een zorgvuldige intake werd ik ingedeeld bij Jolande, één van de therapeuten die het centrum rijk is. Hier werd geconstateerd dat ik last had van 18 verschillende allergieën welke stuk voor stuk door haar zouden worden behandeld.

Vanaf de eerste behandeling voelde ik een duidelijke verbetering in mijn lichaamsconditie, wonder boven wonder herstelde ik uitermate snel. Vaak had ik na de behandeling toch wel een sterke reactie, dit kon verschillen van heel veel energie, of heel druk, tot vreselijk moe.

Mijn lichaam werd geleerd om uit de pretnisolon te halen wat het daadwerkelijk nodig had, en de rest te negeren. Niets maar dan ook niets, was de therapeut te veel of te moeilijk, stoffen waarvan Jolande bepaalde dat het goed voor mij zou zijn, werden zelfs uit Amerika ingevlogen.

Het eindresultaat is dat, mijn lichaam heeft leren leven met de pretnisolon zonder dat ik last heb van de bijwerkingen. Dit had ik een jaar geleden niet durven dromen…

Al met al, alle lof voor de NAET methode en aan alle die zich ermee bezighouden..

mvg

Karel i.h.V

gesprekje-tr
Als u Karel in 't Veld iets wilt vragen via email, klik dan hier!