-

Matse Migraine-aanvallen: genezen van alsmaar hoofdpijn

Matse Welles had haar hele leven al veel last van hoofdpijn. Haar gebed moet verhoord zijn toen ze de tip kreek om eens naar een NAET-therapeut te gaan. Dat haar migraine-aanvallen veroorzaakt zouden worden door en allergie, had ze nooit gedacht. Nog minder dat door het uitschakelen hiervan de eeuwige hoofdpijn zou verdwijnen.

 

Symptomen : hoofdpijn (migraine)
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NAET-behandeling

Ik ben reeds een paar maanden geleden gestopt met de behandeling volgens de Naet-methode en ik heb er tot op heden wel baat bij gehad.

Voor zo lang ik mijzelf ken, heb ik veel, ja heel veel last gehad van hoofdpijn. Nooit was het bij mij opgekomen dat het ook door een allergie zou kunnen zijn dat ik zoveel last had van migraineaanvallen. Gelukkig werd ik door een familielid in contact gebracht met de therapeuten in dit centrum. En daar dank ik God nog voor.

Ik dacht echt dat ik nooit van hoofdpijn genezen zou. Het werd de laatste tijd alleen maar erger. Ik ging de deur bijna niet meer uit. Als ik werd uitgenodigd om ergens gezellig heen te gaan, dan was ik al bang dat het niet zou lukken vanwege mijn hoofdpijn. Ik had mij er echt al in berust dat ik niet meer zou genezen. Maar gelukkig zijn de behandelingen volgens de Naet-methode bij mij wel aangeslagen.

Ik dank U hartelijk en hoop dat er veel meer mensen hiermee in de toekomst geholpen kunnen worden.

Succes en God's zegen voor U allen!

Matse Welles