-

Zoon bevrijd van constitutioneel eczeem, buikpijn en dunne ontlasting

Jongen verlost van constitutioneel eczeem, buikpijn en dunne ontlasting. Onze zoon kan weer alles eten, is gegroeid, is rustiger geworden.Symptomen : constitutioneel eczeem, veel buikpijn en altijd dunne ontlasting
Behandeld op : o.a. kleurstoffen en chocola (in totaal 18 allergieën )
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn zoon (nu 7) had al vanaf zijn geboorte last van constitutioneel eczeem, wat door verschillende allergieën werd veroorzaakt. Een aantal was al vrij snel aanwijsbaar.Zo wist ik al snel dat hij overgevoelig reageerde op kleurstoffen en chocola. Ook had hij veel buikpijn en altijd dunne ontlasting.

Toen hij 6 jaar was werd ik gewezen op de Naet-methode. Al bij het eerste onderzoek bleek dat hij 18 allergieën had. Er werd ons uitgelegd hoe Naet werkte en daarna werd er elke week gewerkt aan 1 allergie.

Soms was hij doodmoe van een behandeling en een andere keer was hij net een stuiterballetje, zo druk!! Bij de behandeling voor chocola was hij, zoals hij zelf zei: “mam, ik ben zo heet van binnen”

Heel veel dingen mocht hij niet eten of aanraken gedurende 25 uur na de behandeling, maar gelukkig mocht hij wel bijna altijd patat eten en dat maakte het een stuk makkelijker.

We zijn nu klaar met alle behandelingen en ruim een half jaar verder. Hij kan weer alles eten zonder dat hij ergens last van krijgt. Hij is gegroeid, in de lengte en breedte, hij is rustiger geworden en het fijnste van alles: hij heeft nooit vervelende, pijnlijke onderzoeken of behandelingen hoeven ondergaan om dit te bereiken. Altijd ging hij met plezier heen, terwijl dat voor ons betekende een uur heen en na de behandeling weer een uur terugrijden en dat op zijn vrije woensdagmiddag .

Petra en Scott