-

Sander verlost van slapeloosheid: eindelijk weer normaal slapen

Sander bleek allergisch te zijn voor wol, kunststoffen en plastics. Anti-allergisch beddengoed hielp niet. Waar moet je dan nog in slapen??? NAET bracht uitkomst.


Symptomen : slapeloosheid, tintelingen, gloeien, het hart gaat merkbaar sneller kloppen, verhoogde bloeddruk, bijwerkingen medicijnen
Behandeld op : wol, kunststoffen, plastics
Therapeut : Mireille Mettes uit Apeldoorn
Therapieën: : NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SLAPELOOSHEID

Het is 'savonds laat; je krijgt slaap en je gaat tenslotte naar bed. Niet van harte, want eenmaal in bed begint de ellende. Het lichaam gaat tintelen, gloeien, het hart gaat merkbaar sneller kloppen, van slapen komt niets terecht...

Je probeert van alles maandenlang, andere lakens, anti-allergisch, ander ondergoed, medicijnen enz. enz. Het helpt niet echt. Bloeddruk gaat omhoog, nieuwe medicijnen. Daarvan weer bijwerkingen. Ook de huisarts vermoedt overgevoeligheid, allergie voor bepaalde stoffen, al of niet in voeding. Je blijft van alles proberen en dit leidde tenslotte tot de Startpagina Allergie, waar ik de werkmethode vond van N.A.E.T.

Het vooral het nietgebruiken van medicijnen sprak mij hier aan. Het spoort de oorzaak op en pakt deze systematisch in de kern aan.

Al gauw blijkt dat ook het verleden en wat zich daar aan eventuele emoties heeft voorgedaan invloed heeft gehad op aanleg en gevoeligheden. Je kunt, maar hoeft niet tijdens de behandelingen daarover te praten: het komt tijdens het testen met bepaalde stoffen vanzelf boven water, als een verrassing en verklaring over het waarom of hoe.

Ik ben niet jong meer en heb dus wat je noemt een verleden en of je daar nou al of geen moeite mee hebt is niet van belang, het gaat om beter worden. En dat duurde in mijn geval wat langer dan in het begin gedacht. Dat kan. Maar het is tenslotte gelukt, in zes maanden.

De overgevoeligheid voor wol, kunststoffen, plastics, al of niet in combinatie met andere is practisch geheel verdwenen. De normale slaap is na zo lange tijd gelukkig weer terug. Dankzij NAET!

Sander