-

Espavo allergie-technieken

Geschreven: maandag 17 augustus 2009 Geschreven door Carin Jansen, therapeute

Leven vanuit je eigen kracht met Espavo

Espavo betekent, Dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan!

De Espavo methode, ontwikkeld door Carin Jansen, helpt je door middel van kinesiologie om contact te maken met de wijsheid die in je lichaam opgeslagen ligt. Door stress, klachten of angsten kunnen er onbalansen ontstaan. In een consult wordt de oorsprong van de oorzaak duidelijk, we kijken dus verder dan de symptomen.

Door middel van spiertesten wordt het onbewuste bewust waardoor je inzicht krijgt in de klachten. Espavo ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en optimaliseert je energiesysteem voor een zo goed mogelijk herstel. Je krijgt tips mee naar huis voor directe integratie in je dagelijkse leven. Op deze manier pak je met de Espavo methode klachten zoals vermoeidheid, allergie, huidproblemen, burnout, hoogevoeligheid en klachten met betrekking tot het immuunsysteem bij de basis aan.

In de methode wordt gebruik gemaakt van spiertesten, het is dus handig als er enige kennis van het werken met spiertesten aanwezig is. Eventueel is er ook een cursus spiertesten te volgen.

Cursussen worden gegeven in Zwijndrecht.
Meer informatie is te vinden op www.carin-kinesio.nl


Hallo Lenard,

De Espavo allergiebehandeling is vergelijkbaar met NAET, dus voortesten, stoffen testen, drukpunten op de rug bewerken (spinal release), speciale ademhaling, natesten en 25 uur geen contact met de behandelde stof.

De Espavo methode gebruikt een uniek systeem, ontwikkeld door Carin le Pair, voor het balanceren van de emotionele en spirituele componenten van een allergie of overgevoeligheid.

Espavo Remedies  zijn erg werkzame remedies welke door mij vaak worden toegepast tijdens de allergiebehandeling. Deze remedies zijn van een veel hogere trilling dan de bekende bloesemremedies, en de wijze waarop zij vervaardigd worden is ook volkomen anders.
Met name voor jongere mensen zijn ze erg effectief.

Naast de Espavo Remedies maak ik veelvuldig gebruik van het Espavo advanced systeem. Deze omvat een groot aantal buisjes met elk een specifieke trilling. Zij fungeren als een soort katalysator om bijvoorbeeld bepaalde zijnstoestanden te bereiken, te focussen op bepaalde delen of problemen, of om processen en transformaties in gang te zetten.

Enkele voorbeelden van toepassingen:

  • aarden
  • meridianen
  • ontgifting
  • materiële reiniging
  • verleden
  • aura reiniging

Ik bereik goede resultaten met het Espavo systeem.

Vriendelijke groet,

Loes Machielsen

Advance, natuurgeneeskundige praktijk