-

Aandoeningen worden vaak niet in verband gebracht met hun werkelijke oorzaak: allergieën.

Vaak worden de ziektebeelden die veroorzaakt worden door allergiereacties voor iets anders aangezien. Een goede diagnose stellen is niet gemakkelijk. Hoe vager de klacht, hoe moeilijker het voor de patiënt is om de juiste oplossing te vinden. Hoe behandel je bijvoorbeeld iemand die zich niet lekker voelt, aan licht geheugenverlies lijdt, lichte maar aanhoudende keelpijn heeft of veel hoest, een flauwe zeurende hoofdpijn heeft die niet op pijnstillende middelen reageert, met aanhoudende rugpijn of een tintelend gevoel in armen en handen waar een neuroloog geen raad mee weet? Veel van deze mensen lopen de deur plat bij hun arts, maar telkens staat die machteloos.

Lees meer...

Coeliaki erg hardnekkig!!! Als glutenintolerantie terugkeert na NAET.

Coeliaki-glutenallergie-glutenintolerantieCoeliaki (glutenintolerantie) wil na NAET-behandeling nogal eens na een half jaar afwezigheid terugkeren. Bij een coeliaki-patiënt zijn de darmvlokken beschadigd of zelfs geheel verdwenen. Is dat misschien de verklaring voor het terugkeren van coeliaki?

Lees meer...

Welke aandoeningen zijn behandelbaar met naet?

NAET werkt niet alleen tegen (reguliere) allergieën.

Je lichaam beschikt over zelfherstellend vermogen. Het hebben van allergieën en emotionele blokkades leidt tot het opstapelen van toxische stoffen op allerlei plaatsen in het lichaam. Het zelfherstellend vermogen neemt hierdoor af. NAET, JMT en TAT zijn bij uitstek geschikt voor het uitschakelen van allergieën en emotionele overgevoeligheden. Overgevoeligheden; allergisch of emotioneel, belasten het immuunsysteem onnodig. Het uitschakelen van overgevoeligheden leidt dus tot ontlasting van het immuunsysteem en leidt er tevens toe dat de toxische stoffen vrijkomen en het lichaam verlaten (ontgiftiging). NAET, JMT en TAT laten het immuunsysteem weer normaal functioneren. Dat maakt dat er met deze behandeltechnieken heel veel mogelijk is.

Lees meer...