-

Internet-links

 

NAET homepage USA

NAET-world

NAET Europese homepage

NAET-Europe (NL)

 

Topki Transformerende Allergie Technieken

TAT

 nmt

 

www.WelkeGeneeswijzeWerkt.nl: mijn andere website.
www.kattenallergie.nl: Veel katten die worden binnengebracht in een asiel, komen daar terecht vanwege allergie / allergische reacties bij hun baasjes. En dat terwijl je kattenallergie effectief kunt laten behandelen! Deel je ervaring over kattenallergie met anderen!

 

 

logo infolijn-ag.nl

Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, telefoon: 088-2424240 (normaal gesprekstarief), consumentenorganisatie gerund door vrijwilligers. "Verdwaal niet in het bos van Alternatieve Geneeswijzen, vraag ons de weg!". Infolijn-ag.nl is een nobel initiatief en geeft hulp en advies bij het vinden van een veilige weg in de alternatieve gezondheidszorg.

 

 

http://www.voedingscentrum.nl/: het Voedingscentrum is de autoriteit die consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie biedt over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.

www.allergieplein.nl (aanrader)  vormt een forum voor mensen met allergieklachten. Als je deze website doorzoekt op het zoekwoord "NAET" (klik hier voor deze google-zoekopdracht) intypt, krijg je veel ervaringen van mensen. Via deze weg vindt je mensen die net als wij vinden dat NAET veel aandacht verdient omdat het hen enorm heeft geholpen. Je vindt er ook, meer dan op deze website, ervaringen van mensen bij wie NAET niet werkte.

www.eftnederland.nl/: EFT (Emotional Freedom Techniques), Een andere mooie energie-therapie

www.huidarts.com: informatiesite van huidartsen

www.crohn-colitis.nl: voor mensen met Crohn of Colitis

www.babyallergie.nl: voor babies met allergieën

www.fonteine.com: gezondheid door voeding

www.huisstofmijt.info: zeer informatieve website opgezet door een ervaren allergiepatiënt

www.leefbewust.com: netwerk van websites met eerlijke informatie over voeding en gezondheid

www.letopdezon.nl/: website met als doel het informeren en het steunen van mensen die net als de eigenaars van letopdezon.nl te maken hebben met zonneallergie en aanverwante gezondheidproblemen. Doel: het informeren over de diverse gevolgen van het zonnen alsmede tips voor veilig zonnen en ervaringsuitwisseling door bezoekers van letopdezon.nl over bepaalde producten zoals antizonnebrand.

www.kleineorchidee.nl: Tuina medische massagetherapie Den Haag