-

Welke aandoeningen zijn behandelbaar met naet?

NAET werkt niet alleen tegen (reguliere) allergieën.

Je lichaam beschikt over zelfherstellend vermogen. Het hebben van allergieën en emotionele blokkades leidt tot het opstapelen van toxische stoffen op allerlei plaatsen in het lichaam. Het zelfherstellend vermogen neemt hierdoor af. NAET, JMT en TAT zijn bij uitstek geschikt voor het uitschakelen van allergieën en emotionele overgevoeligheden. Overgevoeligheden; allergisch of emotioneel, belasten het immuunsysteem onnodig. Het uitschakelen van overgevoeligheden leidt dus tot ontlasting van het immuunsysteem en leidt er tevens toe dat de toxische stoffen vrijkomen en het lichaam verlaten (ontgiftiging). NAET, JMT en TAT laten het immuunsysteem weer normaal functioneren. Dat maakt dat er met deze behandeltechnieken heel veel mogelijk is.

Veel aandoeningen worden veroorzaakt door (verborgen) allergieën.

Dus, als je een effectief bestrijdingsmiddel hebt tegen allergieën, dan kun je heel veel totaal verschillende aandoeningen aanpakken. Helaas worden de allergieën vaak niet als oorzaak herkend. Leo Cornelis bijvoorbeeld had vanaf zijn 18e last van hartoverslag. Verder had hij last van hooikoorts en darmklachten. 40 jaar later, november 2004 las hij deze site. Hij heeft zich laten behandelen met NAET. Twee weken later zijn bijna al zijn klachten verdwenen. Dat hartoverslag en allergie verband met elkaar hielden, vermoedde hijzelf al geruime tijd, want zijn hart-, luchtweg- en darmklachten kwamen telkens tegelijk. Maar zijn huisarts had dit altijd ontkend: "nee hoor, heeft niets met elkaar te maken". Uit eigen ervaring en uit contacten met lotgenoten weten we hoe effectief deze energetische geneeswijzen allergieën uitschakelen. Vooral chronische ziekten en vage klachten waar een reguliere arts geen goed antwoord op heeft, kunnen vaak met behulp van deze behandeltechnieken worden bestreden.

Zijn er tegenwoordig steeds meer mensen allergisch? (Bron: www.Gezondheidsplein.nl)

Zijn er tegenwoordig steeds meer mensen allergisch?Ja, dat klopt. Uit een inventariserend onderzoek van de Wetenschapswinkel Biologie Utrecht blijkt dat allergische reacties in de luchtwegen vaker voorkomen. Ook het aantal patiënten met een huidallergie lijkt toe te nemen, maar 100 procent zekerheid daarover bestaat nog niet.

Er zijn grote verschillen tussen West- en Oost-Europa. In Albanië heeft bijvoorbeeld maar 3 procent van de kinderen last van astma, in Engeland is dat 22-40 procent, aldus het UCB Instituut voor Allergie. Ook volwassenen ontwikkelen steeds vaker een allergie of hebben meer klachten van een bestaande allergie.

De laatste 20 tot 30 jaar is het aantal mensen met een allergie in Nederland verdubbeld. Over de oorzaak tast men nog in het duister. Mogelijk speelt de luchtvervuiling een rol, en ook de voedingsgewoonten. Ook wordt wel gezegd dat we vaker allergisch reageren omdat we langer dan vroeger opgesloten zitten in goed geïsoleerde huizen. Het blijven gissingen, gedegen onderzoek moet meer duidelijkheid brengen. Wat wel bewezen is, is dat door roken de kans op een allergie toeneemt.

Uit dit stukje blijkt dat er in het reguliere circuit nog maar heel weinig bekend is over de oorzaken van allergieën. Verder is nagenoeg onbekend hoe je allergieën kunt voorkomen en is het nog steeds moeilijk te zeggen òf er bij iemand met klachten sprake is van allergieën.  Hoe effectief de reguliere allergie-bestrijding is, mag je zelf beoordelen. Hoe effectief NAET is, kun je zien als je in het menu klikt op 'Ervaringsverhalen'.

Verder op deze pagina:

{kunena_discuss:207}