-

Problemen met hart, bloedvaten of lymphestelsel, diagnose en behandeling

Alle ervaringsverhalen waarin problemen met hart, bloedvaten of lymphestelsel een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar. 

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

extrasystole-pvc

Tijdens het sporten kreeg Paul vaak last van vage klachten, vergelijkbaar met vermoeidheid en verzuring. Hij ontdekte dat hij vooral bij zware inspanning last had van extrasystolen. Bèta blokkers en andere medicijnen zag hij niet zitten.

Lees meer

Rosa, 17, was vaak ziek, kreeg in haar slaap bloedneuzen, had last van clowseczeem en van de nodige onzekerheden. Met haar moeder ging ze naar Natuurgeneeskundig therapeut Martha Rutgers in Almelo.

Lees meer

hartritmestoornissen-eiwitHartritmestoornissen na de maaltijd, acné, Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), voor een 28-jarige vrouw kreeg Bianca het aardig te voorduren. Nu zegt ze: Ik voel me nu 18 in plaats van 81!

Lees meer

ITP-Idiopathische-Trombocytopenische-PurpuraKim, 13 jaar had al 3 jaar last van Immuun TrombocytoPenie. Na NAET-behandeling zijn haar bloedplaatjes weer normaal: 177, dus zij kan weer sporten.

Lees meer

Na jaren getobd te hebben met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten als hartritmestoornissen, maag- en darmproblemen, hooikoorts/benauwdheid, angsten, slecht slapen, vermoeidheid en geen energie, kwam ik een interessant artikel tegen van een man met bijna identieke klachten die veel baat had bij behandelingen van NAET.

Lees meer

Conny hàd een berg afzonderlijke gezondheidsdklachten die het leven zwaar maakten: hoge bloeddruk, astma, overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken, posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden), gauw emotioneel, artrose: veel pijn klachten hiervan, klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd. Na 34 behandelingen zijn de meeste klachten grotendeels verdwenen en gaat Conny veel lichter door het leven.

Lees meer

NAET, opa Johann (66) betreurt het dat hij niet 20 jaar geleden al van had gehoord van deze geneeswijze. Al die tijd heeft hij al flink last van hooikoorts en medicijnen hielpen niet. NAET hielp wèl. Zijn kleinzoon is effectief behandeld tegen reisziekte met NAET. Via QUANTUM – BIO RESPONS is Johann's veel te hoge bloeddruk gedaald.

Lees meer

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.

Lees meer

Ondanks zijn eigen medische kennis en achtergrond en het vermoeden dat allergieën of intoxicaties een rol speelden, kon Ralph geen uitweg vinden voor zijn gezondheidsproblemen.

Lees meer

Sander bleek allergisch te zijn voor wol, kunststoffen en plastics. Anti-allergisch beddengoed hielp niet. Waar moet je dan nog in slapen??? NAET bracht uitkomst.

Lees meer

schreeuwJoyce hooikoorts werd steeds heftiger. Uiteindelijk hielpen de medicijnen niet meer en sommige medicijnen gaven erg negatieve bijwerkingen. Haar hele weerstand was onderuit gehaald en naast haar hooikoorts ontwikkelde ze ook nog eens diabetes type 1. Nu is Joyce bevrijd van al haar hooikoorts. Haar weerstand is toegenomen waardoor ze veel minder snel ziek is en haar diabetes is afgenomen: insuline gehalveerd.

Lees meer

Olav, verlost van aangeboren schildklierafwijking CHT, congenitale hypothyreoïdie: schildklier maakt onvoldoende schildklierhormoon aan.
Moeder verlost van kattenallergie, huisstofmijtallergie en hooikoorst sterk verminderd.

Lees meer

De ziekte van Pfeiffer vormde bij Helmie het begin van coeliaki, chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk en bloedarmoede. Helmie stopte als verpleegkundige, maar gaf de moed niet op en probeerde NAET. Nu eet Helmi weer alles voelt zich energiek, is zelfs in gewicht toegenomen heeft en prima hb-waarde.

Lees meer

Maud kreeg tijdens haar zwangerschap nog meer last van hartritmestoornissen: hartoverslagen oftewel extrasystolen. Tarwe en tarwe-gerelateerde producten zetten bij Maud de aanvallen in gang.

Lees meer

Nu fietst zij weer dagelijks 10 kilometer. Janny had te lage Hb, groot te tekort aan bloedplaatjes (trombocyten), kreeg door stoten zwarte plekken, vermagerde, geen trek, geen energie en was totaal futloos. De doktoren dachten aan leukemie. Nu is Janny er weer bovenop. Janny bleek de ziekte van Werlhof ook ITP (Idiopatische Trombocytopenische Purpura) en  AITP genoemd.

Lees meer

Wil, boerin 50 jaar, kreeg NAET-behandeling tegen hooikoorts en muggenbeten-allergie. Naast naast trichosporon cutaneum infectie had Wil last van de nodige allergieën (alle stekende insecten, gras en rottingsprocessen).

Lees meer

Leo-Cornelis-hartoverslagLeo had al 40 jaar last van hartoverslag (extrasystolen). De doktoren wisten er geen raad mee, medicijnen hielpen niet. Verder kreeg Leo last van luchtwegklachten: loopneus, verstopte neus, verkoudheid, zwelling van de slijmhuid, ademnood. Huidaandoeningen: rode vlekken, jeuk, netelroos. Maag- en darmenklachten: buikkrampen, diarree, obstipatie (prikkelbare darmsyndroom). Verder: hoofdpijn, migraine, duizeligheid. 40 jaar later leest Leo iets over NAET-therapie op Allergie-weg.nl Cool...

Lees meer