-

Allergie voor dieren, allergietest en allergiebehandeling

Alle ervaringsverhalen waarin allergieën voor (huis-)dieren een beduidende rol speelden, staan hieronder bij elkaar. 

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hooikoorts-4Marcel HAD last van hooikoorts: niezen, jeukende lippen en tranende ogen bij contact met paarden, honden, cavia's en poezen, gras, stro en stof.

Lees meer

Joan-Berendsen-op-AT5Allergietherapie in de stad. AT5 op bezoek bij NAET-therapeute Joan Berendsen. U kunt meekijken hoe een patiënt tegen dierenharen-allergie wordt behandeld. En passant wordt het been van de journalist op zijn plek gezet waardoor zijn beenlengteverschil verdwijnt.

Lees meer

ziekIk liep al ruim een jaar met een allergie voor katten, gras-, boom- en andere pollen. Ik heb het ene medicijn na het andere geprobeerd, maar het leek steeds erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van voorhoofdsholte-, bijholte en kaakontstekingen. Nu ben ik ben van mijn klachten af en daar ben ik blij mee.

Lees meer

Stephanie, 26 jaar, heeft al van kleins af aan huisstofmijt- en kattenallergie met als klachten: niesen, jeukende- en tranende ogen, benauwdheid, moe, hoofdpijn. Bloedtesten wezen alleen huisstofmijt allergie uit. Haar kattenallergie was voor de doktoren onvindbaar. Tabletjes en neusspray hielpen niet voldoende. Uiteindelijk vond ze Allergie-weg.nl.

Lees meer

Contact met paarden of met honden leverde Maira steevast een dag niezen, benauwdheid en tranende ogen op. Erfelijk? Vader en moeder hadden het ook.

Lees meer

man-paardWim kreeg allergische reacties in de vorm van huiduitslag op gezicht en lippen na het eten van bepaalde groenten, noten en fruit. Als hij paarden aanraakte, moest hij niezen en kreeg hij huiduitslag op mijn handen. In het voor en najaar had hij ook veel last van hooikoorts.

Lees meer

kat-en-paardMark was allergisch voor katten en paarden. Tijdens behandeling bleek hij ook zwak te testen voor eigeel, vitamine C en kattenepitheel. De behandeling bleek succesvol, de allergieën zijn weg.

Lees meer

kattenliefhebberLies is gek op katten, maar werd er steeds allergischer voor. In contact met katten kreeg ze last van eindeloos niezen, jeukende en tranende ogen, astma-aanvallen. Na slechts 4 NAET-allergiebehandelingen is Lies' der kattenallergie verleden tijd.

Lees meer

paard-knuffelen-allergiePaardenallergie en voedselallergie opgelost. Esther vind het ongelooflijk dat ze nu paarden kan knuffelen en weer alles kan eten zonder ontzettend ziek te worden.

Lees meer

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.

Lees meer

paarden-honden-allergieNatasha 27 had een stevige pollenallergie en dierenallergie. Mensen die dieren, m.n. paarden of honden, bezitten, kon ze ongedouched niet naast zich verdragen zonder het Spaans benauwd te krijgen.

Lees meer

Per toeval kwam ik op internet de Naet- methode tegen. Ik had zoveel pijn in mijn buik, last van huisstofmijt allergie en allergie voor honden en katten, dat ik dit graag eens wilde proberen. Baat het niet dan schaadt het niet.

Lees meer

Ons dochtertje NOA had heel erg jeuk en eczeem. Allergietest wees uit dat ze erg allergisch was voor melk, soja, kippe-eiwit, pinda, bonen, hond, kat, huisstofmijt en pollen. De middeltjes van de dermatoloog (probiotica, cortisonzalf, calciumsupplement hielpen niet, NAET wel.

Lees meer

Hidde was als kind allergisch voor planten en dieren en had hierdoor eczeem en hooikoorts. Medicijnen en homeopathie gaven niet het gewenste resultaat.

Lees meer

Zoon kreeg allergische aanvallen door huisstofmijt en kwam daardoor onder de rode vlekken te zitten: huiduitslag. Daarna ontwikkelde hij ook nog kattenallergie, pollenallergie en allergische reactie voor de pollen van verschillende bomen.

Lees meer

Glutenallergie, hondenallergie en tabaksrook-allergie hielden Thea 30 jaar lang in hun greep. Ze volgde een zwaar dieet en had last van chronische vermoeidheid, concentratieproblemen en allerlei lichamelijke klachten. Een artikeltje in de Libelle over een kind verlost van glutenallergie bracht ommekeer.

Lees meer

Sceptische Odette weet het nu zeker: NAET werkt! Na een tijd lang medicijn Xyzal te hebben geslikt tegen de hooikoorts zocht odette een andere oplossing: NAET. Met succes!

Lees meer

katten-allergie-sMerel kreeg last van jeuk aan haar ogen en was soms licht benauwd. Na in 8 behandelingen was ze hier van af!

Lees meer

Olav, verlost van aangeboren schildklierafwijking CHT, congenitale hypothyreoïdie: schildklier maakt onvoldoende schildklierhormoon aan.
Moeder verlost van kattenallergie, huisstofmijtallergie en hooikoorst sterk verminderd.

Lees meer