-

TV-producenten zoeken patiënten voor reality-TV

BNN-Je-zal-het-maar-hebben ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven.Ben jij tussen de 15 en 30 jaar, heb je ‘lust for life’ en wil je samen met ons aandacht vragen voor Allergie, geef je dan nu op voor JZHMH. Je kunt ons bereiken via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer weten over JZHMH, kijk dan op www.jezalhetmaarhebben.nl. Oh ja, je mag van ons verwachten dat we op een respectvolle manier met jou en je ziekte of aandoening omgaan en eerlijke televisie maken, zonder drama of poespas!

 

 


Onderstaand bericht ontving ik van de eindredacteur Sander Terstegge op Maandag 8 juni 2010.

Allergie-weg.nl: Tuurlijk Sander! En daarna wil ik uiteraard proberen om een therapeut over te halen om deze patiënt vergaand tegemoet te komen om hem/haar van zijn allergie af te helpen! (Als ik het zelf kon, bood ik mijn eigen diensten aan, maar helaas: ik ben geen therapeut.)

 

Hallo Lenard,

Ik ben eindredacteur van Je Zal Het Maar Hebben van jongerenomproep BNN. Voor de nieuwe serie van ons televisieprogramma (geproduceerd door PalmPlus) ben ik op zoek naar jonge mensen met een allergie, die interesse hebben om deel te nemen aan ons programma. Zou jij onderstaande oproep willen plaatsen op je website. Wellicht ook een goede gelegenheid om NAET onder de aandacht te brengen van een groot kijkerspubliek (plm. 800.000 kijkers).

Mocht je nog iemand weten met een waterallergie of andere bijzondere allergie, dan hoor ik het graag! Als je nog vragen hebt kun je me mailen.

Alvast hartelijke bedankt voor je medewerking!

Hartelijke groet,
Sander

OPROEP ‘Je Zal Het Maar Hebben’ (JZHMH) is een sympathiek televisieprogramma van jongerenomroep BNN. In het programma vertellen jonge mensen openhartig over hun ziekte of aandoening. En bovenal laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Vanaf september 2010 starten de opnamen voor een nieuwe reeks afleveringen, alweer voor het 10e seizoen! Daarom zijn wij, de redactie van JZHMH, op zoek naar jongeren met een allergie die de moed hebben om ons een inkijkje te geven in hun leven. Ben jij tussen de 15 en 30 jaar, heb je ‘lust for life’ en wil je samen met ons aandacht vragen voor Allergie, geef je dan nu op voor JZHMH. Je kunt ons bereiken via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer weten over JZHMH, kijk dan op www.jezalhetmaarhebben.nl. Oh ja, je mag van ons verwachten dat we op een respectvolle manier met jou en je ziekte of aandoening omgaan en eerlijke televisie maken, zonder drama of poespas!

 

 


 

NCRV-Man-bijt-hond-zoekt-zwart
Oproepje NCRV
Man bijt hond

Man bijt hond is op zoek naar mensen met koudeallergie. In verband met de koude winter, zouden we misschien aandacht aan dit onderwerp willen besteden. Heeft u koudeallergie, of kunt u er meer over vertellen, neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met de redactie van Man bijt hond. 

Misschien heeft u een andere bizarre erg hindelijke allergie. Neem ook dan contact op s.v.p.!

Antoinette Kraal
035 - 671 96 33
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Dit-is-mijn-lijf

17 februarie 2012:
Momenteel zijn wij bezig om het 2e seizoen van het RTL4 programma ‘dit is mijn lijf’ te produceren.

Dit seizoen willen wij graag aandacht besteden aan hooikoorts.

Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat het gebruik van probiotica een positief effect heeft op hooikoortsklachten.

Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die dit ook daadwerkelijk ervaart.

Mijn vraag is of we wellicht via jullie in contact kunnen komen met zo’n persoon of anders een oproepje hiervoor op jullie website mogen plaatsen.

 

Kim van de Voorde | Redacteur “ Dit is mijn lijf”

Palm Plus Media BV | Mediapark - Gateway A | Sumatralaan 45 | 1217 GP | Hilversum

t. +31 (0)35 677 73 55 | f. +31 (0)35 677 40 74

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Allergie-weg.nl: En na de uitzending is er vast wel een NAET-therapeut die je maar al te graag van je allergie af wil helpen. Wink