-

Lillian bevrijd van rode vlekken rond de ogen

rode-vlekken-rondom-ogen-door-allergie-huismijt rode-vlekken-weg-na-NAET-behandeling

Lillian had last van rode vlekken rond om de ogen. Het was geen eczeem, zalf en medicijnen hielpen niet. Lillian wàs allergisch voor vitamine A, huismijt en wol.

Symptomen :

rode vlekken rond de ogen, huiduitslag op voorhoofd

Behandeld op :

vitamine A, huismijt, wol

Therapeut :

Roy Vogel, Vogel Acupunctuur" te Apeldoorn

Therapieën: :

NAET

Voorheen gebruikte medicijnen: Locoid creme hormaan-zalf, Miconazol schimmelinfectie creme, Xyzal
Aantal behandelingen: ?

 

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik had al zes maanden last van rode vlekjes rond mijn ogen. Het leek een soort eczeem maar dat was het niet. De huisarts en in het ziekenhuis wisten niet wat het was. Ik kreeg meerdere zalfjes en medicijnen er tegen, maar dat hielp voor even en kwam na ongeveer 1 week weer terug. En vaak erger. Eerst kreeg ik locoid creme, dat is een hormaan zalf. Daarna kreeg ik een miconazol schimmelinfectie creme omdat ze dachten dat het een schimmel infectie. En toen was het nog niet weg en toen kreeg ik een medicijn en die heet xyzal.

Het was 16 april 2009 toen ik besloot om contact op te nemen met een NEAT therapeut, ik had van iemand gehoord dat daar goede resultaten werden behaald. Toen ik begon met de therapie zag ik al snel verbetering, eerst werden alle basisstoffen getest, en tijdens de tweede behandeling
reageerde ik sterk op de stof vitamine A, en zins die behandeling waren de vlekjes een heel stuk minder, en toen ging het eigenlijk alleen maar berg opwaarts.

rode-vlekken-rondom-ogen-door-allergie-huismijt rode-vlekken-weg-na-NAET-behandeling

Naast de basis stoffen werd ik ook op huismijt en wol getest. Na de 3 maanden behandeling waren de rode vlekjes nog steeds weg. Ik ben nu klaar met de behandelingen en ik voel me nu echt super. En zit nu weer beter in me vel.

Ik raad het iedereen aan wand het werkt echt.

Lillian Tukker 15 Jaar uit Ede

Wilt u Lilian nog iets vragen? Klik dan op de volgende link:

{kunena_discuss:155}