-

Baby Bas had droge huid door de aangeboren ziekte van Hirschsprung

De moeder van Bas geloofde niet in allerlei "Voodoo". Maar NAET toonde duidelijk blijvend resultaat.Symptomen : droge huid, eczeem, ziekte van Hirschsprung
Behandeld op : eiwitten, calcium, vitamine B, Suiker, virusmix, eczeem, gist, dktp, medicijnen, emoties en organen
Therapeut : Pamela Veldema, praktijk Inbalanz te Wormer Therapie: NAET + Bach Remedies
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoi Pamela,

Je vroeg me om iets op te schrijven over de ervaring van ons met de NAET therapie, die je hebt toegepast op Bas, onze jongste zoon (geboren nov 2004).

De ziekte van Hirschsprung is het gevolg van het ontbreken van zenuwcellen in de darmwand van de endeldarm. Dit verstoord de peristaltische vooruitstuwings-beweging van de darm en hoopt de inhoud van de darm zich op in het eerste deel van de endeldarm. De dikke darm rekt hierdoor steeds verder uit. Obstipatie, buikpijn en soms braken zijn het gevolg. De ziekte komt voor bij kleine kinderen.

Bas heeft een aangeboren darmziekte (ziekte van Hirschsprung). Mensen met een darmziekte hebben snel last van problemen met de huid. Zo ook Bas. Hij had een hele droge huid, zijn schouders leken zelfs wel een allergische reactie te geven. Hij krapte zijn schouders continue open.

Van de huisarts kregen we een hormoonzalf. In eerste instantie hielp de zalf een beetje, maar bij het stoppen met smeren van de zalf waren de kapotte schouders meteen weer terug. Dus een zwaardere hormoonzalf, die ook alleen maar symptoombestrijding vormde. Volgens de huisarts moesten we maar hopen dat hij over de gevoeligheid heen zou groeien.

Na een gesprek met Pamela, zijn we met Bas aan de NAET therapie begonnen. Bas werd via mij getest omdat hij met zijn 1 jaar nog veel te klein was om zelf direct getest te worden. Het resultaat was verbluffend. Nu: alleen als er duidelijk sprake is van verminderde weerstand, zoals een zware verkoudheid, dan komen er soms nog wat rode plekjes op de schouders. Maar hij heeft nooit meer zo erg gekrabd dat zijn schouders er helemaal kapot van gingen. Tijdens het testen hebben we ook ervaren dat wij slechts het intermediair waren, indien Bas positief op testen reageerde (dus een probleem liet zien), was ikzelf negatief.

Nadat Bas wat traumatische ervaringen heeft opgedaan in het ziekenhuis zat hij vol met woede. Bas is weer door Pamela getest. Nu heeft ze een flesje met (Bach-) druppeltjes voor hem gemaakt. Al met een paar dagen zagen we Bas rustiger worden.

Persoonlijk ben ik een heel nuchter persoon en geloof niet in allerlei Voodoo (zoals wij dat noemen) praktijken. Maar bij deze therapieën, zien we heel duidelijk blijvend resultaat.

Petra, de moeder van Bas
(en buurvrouw van de ouders van Pamela)


gesprekje-tr   Als u Petra iets wilt vragen via email, klik dan hier!