-

Marike, verlost van heel veel allergieën, voelt zich stukker beter

Vanwege huiduitslag bezocht Marike een NAET-therapeut. Deze vond en elimineerde heel veel allergieën bij haar. Nu voelt marike zich krachtiger en gezonder, werkt haar immuunsysteem beter en heeft ze veel minder last van allergieën.Symptomen : huiduitslag / eczeem, PMS (premenstrueel syndroom), hoofdpijn, verminderde weerstand, verstopte neus of loopneus, opgezette slijmvliezen van mijn slokdarm, dikke lippen, ademhalingsmoeilijkheden zoals piepende longen en veel vocht vasthouden in mijn gezicht
Behandeld op : noten, fruit, melk, huisdieren m.n. honden, graspollen en boompollen, cashewnoten en walnoten
Therapeut : Angela Vincentie te Bilthoven
Therapie : NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hi Angela,

Zoals beloofd, wel wat laat, mijn verhaal:

Mijn eerste kennismaking met NAET was toen ik in Californie in de Verenigde Staten woonde.

Ik had huiduitslag op mijn zij, aan beide kanten en ging naar een alternatief genezer: Judy. Ik was van wasmiddel veranderd en dacht dat het een allergische reactie op dat wasmiddel was. Dit was ook zo. Judy vertelde me over NAET en behandelde me. In Gualala in Californie heb ik regelmatig NAET behandelingen van haar gehad tot ik weer naar Nederland verhuisde. NAET leverde mij veel resultaten op en ik geloof er totaal in. Ik voel me krachtiger, gezonder, heb een beter immuunsysteem (afweersysteem), heb minder last van allergieën, zowel met eten (noten, fruit, melk), als met allergieën uit de omgeving (oa huisdieren en gras- en boompollen). Ook ervaar ik minder pms-klachten (emotioneel van aard) en minder hoofdpijn.

Ik was extreem allergisch voor boom- en graspollen, honden, cashew- en walnoten. Mijn allergieën uiten zich in eczeem, verminderde weerstand, hoofdpijn, verstopte neus of loopneus, slijmvliezen van mijn slokdarm die opzetten, dikke lippen, ademhalingsmoeilijkheden, zoals piepende longen en veel vocht vasthouden in mijn gezicht. Mijn gevoeligheid is verhoogd/vergroot en ik merk soms al als ik een product in de supermarkt pak of ik er allergisch voor ben, bijvoorbeeld een ander wasmiddel, een andere haarshampoo of een exotische vrucht.

Toen ik weer in Nederland was heb ik NAET practicioners opgezocht op internet die in (regio) Utrecht werken. Zo kwam ik bij Angela terecht.

Angela werkt professioneel. Ze luistert goed naar me en neemt de tijd voor me. De combinatie van Touch for health, kinesiologie en NAET die zij toepast, op de manier die het beste is voor de cliënt/ patiënt, werkt heel goed. Ik vind de praktijkruimte in Bilthoven erg prettig. Ik ervaar haar als een integere, spontane en gevoelige vrouw bij wie ik me op mijn gemak voel. Ze behandelt me zowel voor mijn lichamelijke allergieën en omdat ik ernaar vroeg, werkt ze ook met mijn emotionele reacties. Als het nodig is, zet ze me weer met beide voeten op de grond. Regelmatig houdt ze me een spiegel voor, wat ik als zeer prettig ervaar. Soms stelt ze me een vraag waardoor ik anders naar de zaken ga kijken, of een vraag die ik mee naar huis kan nemen en daar een paar dagen laat bezinken.

Met vriendelijke groet,

Enjoy today! Marike Jansen, Utrecht

 

Bless me for all I do not know.
I enjoy it all as one who knows there is always sun.

From: The keeper of sheep, Albert Caeiro/Pessoa

 

gesprekje-tr   Als u Marike Jansen iets wilt vragen via email, klik dan hier!