-

Dikke tong en blaasjes na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika

Na het eten van wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika kreeg deze meid van 17 jaar plotseling een dikke tong en blaasjes in haar mond.

 

Symptomen : Dikke tong en blaasjes na het eten van zure dingen
Behandeld op : wortel, ijsbergsla, tomaat en paprika
Therapeut : Merlia, Josseline's praktijk te Heinkenszand (Zeeland)
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Stress Release via kinesiologie
Aantal behandelingen: 1 + controle


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik, een meid van 17 jaar, had plotseling last van een dikke tong en blaasjes op mijn tong. Dan had ik iets zuurs gegeten, zoals tomaat of atjar. Na 2 à 3 uur trok het weg.

Ik was al voor behandelingen bij Merlia geweest, vanwege emotionele problemen. Toen ik er toch was stelde Josseline van Merlia voor om deze allergische reactie uit te testen en te behandelen. Met NAET heeft ze uitgetest dat ik vooral reageerde op wortel, ijsbergsla en paprika. Terwijl ik dat juist zo lekker vind! Dankzij de test met NAET hebben we emotionele lading die er op bleek te zitten losgelaten. Na deze correcties testten alle buisjes sterk. Helaas mocht ik even geen (ijsberg-)sla, wortel, paprika en tomaat.

Het vermijden viel gelukkig mee en ik heb daarna geen last meer gehad van deze rare reactie bij het eten! Alles testte bij het natesten ook sterk, ook de hele basisdoos.
Wel mooi en erg makkelijk dat je zo snel van vervelende allergische reacties af kan komen! Zo’n NAET behandeling bij Merlia is echt een aanrader.

Anoniem,

19 april 2013