-

Broer en zus bevrijd van bloemenallergie

bloemen-allergieMijn broer had zich succesvol laten behandelen tegen zijn bloemenallergie. Dus ging ik dat ook maar eens proberen.

 

Symptomen : Vrij heftig: door lucht of aanraking van bepaalde bloemen en planten ontstond er jeuk, rode plekken en een vervelend gevoel
Behandeld op : bloemen
Therapeut : Merlia, Josseline's praktijk, Heinkenszand
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 4


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn broer was al eerder bij Merlia geweest en daardoor van zijn allergie af. Ik was allergisch voor bloemen en planten. Maar mijn andere broer ging trouwen en wilde graag bloemen gebruiken. Dus ben ik ook naar Merlia gegaan.

In enkele behandelingen hebben we verschillende planten en (bruidsboeket-) bloemen getest en behandeld via de allergie aanpak methode (NAET).

Wat een verschil. Een keer had ik een bloem meegenomen in een glazen potje. Bij aankoop had die bloem nog een zware geur, waar ik vroeger allergisch op reageerde. Dat gebeurde nu niet, al rook het niet fijn. Aan het einde van de behandeling opende ik zelf het potje. Nu was de geur licht en prettig; ik bleef er aan ruiken zonder allergische reactie!

De trouwerij van mijn broer is een mooie dag geweest, gewoon mét bloemen en ik kon er prima tegen! 

Ik ben zo dankbaar voor die allergie eliminatie aanpak!

Katja