-

Latexallergie, oorzaak van zwelling en pijn succesvol behandeld.

ballon-opblazenLatex, ik kon het niet eens ruiken zonder pijn te krijgen. Maar, mijn vriendin is NAET-therapeute, allergietherapeute dus. Die heb ik maar even haar gang laten gaan. En nu is het over! Fantastisch!

 

Symptomen : Zwelling en pijn, heftig reactie bij aanraking met latex of zelfs als door de lucht. De aanwezigheid van latex, nog voordat ik het kon ruiken, gaf al een vervelend, benauwend gevoel
Behandeld op : Latex
Therapeut : Merlia, Josseline's praktijk, Heinkenszand
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: geen, vermijding van latex was enige optie Aantal behandelingen: 1


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie behandeling bij Merlia met als resultaat …

Ik was enorm allergisch voor latex. Wanneer iemand in de voorraadkast plastic schoonmaakhandschoenen verplaatste, had ik daar last van.

Josseline van Merlia, een goede vriendin van mij, heeft mij toen behandeld op deze latexallergie. Zij heeft NAET toegepast. Latex begon ver uit mijn buurt en kon steeds dichterbij gezet worden.

De dagen na de behandeling merkte ik al resultaat: ik kon voor het eerst op blote voeten lopen in huis, zonder pijn te hebben! In de vloer zat namelijk ook latex verwerkt en dat was altijd pijnlijk.

Onlangs was ik in het ziekenhuis voor een kijkoperatie en zag nog heel groot op mijn dossier staan "Allergisch voor Latex!". Toen ik vertelde dat dit niet meer zo was, dat de allergie totaal verdwenen was, reageerde het medisch personeel enorm verbaasd. Ze hebben het wel gezien, want ik heb onder de pleisters - mét latex - gezeten zonder ergens last van te hebben …

Een half jaar later zat ik bij Josseline thuis aan tafel ballonnen op te blazen voor een kinderverjaardag... Ik zelf stond er niet bij stil: ik met latex in mijn mond. Ballontjes opblazen is toch heel gewoon!? Maar Josseline viel het meteen op. Het blijft toch wonderlijk.  

Bedankt Josseline

Merel