-

Baby Evy kon niet dagelijks in bad vanwege jeuk

Baby evy had een gevoelige huid. Daardoor kon ze niet dagelijks in bad. Ze had heel veel jeuk en krabte zich tot bloeden toe. 6 behandelingen verder is Evy uitbehandeld en... totaal van haar jeuk af.

 

Symptomen : eczeem: schilferende huid
Behandeld op : ?
Therapeut : Geen Allergie Meer, Jeanette Timmerman, HOOFDDORP
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf   Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Jeanette,

Mijn reactie op de Naet behandeling van Evy:

Eigenlijk heeft Evy sinds de geboorte altijd al last gehad van haar huid. Ze kon niet elke dag in bad omdat haar huidje zo schilferde en allerlei smeermiddeltjes werden me aangeraden.

Toen nog nooit aan een allergie gedacht, dat kwam eigenlijk pas later na haar 2e verjaardag. Zij was elke keer aan het krabben op haar billen, buik, rug en benen..soms zelfs tot bloeden toe. Bij de huisarts kreeg ik een hormoonzalf mee. Wat mij eigenlijk al heel erg tegen stond.. een kind van 2 aan de HORMOONZALF!!! Het ging ietsjes beter maar ik was nog niet tevreden over het resultaat.

Zo 2 jaar een beetje aan het dokteren geweest met eigenlijk niet het gewenste resultaat. Tot ik een advertentie zag in het (toen nog) Witte Weekblad. Een oud collegaatje van mij van vroeger had een praktijkje opgezet voor allergie behandeling. Zo heb ik dus contact gezocht met mijn oude collega Jeanette en zijn dacht wel dat zij Evy van haar jeuk af kon helpen.

Ik was best sceptisch moet ik eerlijk zeggen. Maar na een behandeling of 6 was Evy klaar en... totaal van haar jeuk af. Dus ik kan het gewoon aanraden aan iedereen met dezelfde soort klachten.

En Jeanette, onwijs bedankt! Ik ben zo blij dat je mijn meisje van haar jeuk afgeholpen hebt. Succes met je praktijkje. Ik hoop je eigenlijk niet meer nodig te hebben maar mocht dat wel zo zijn dan weet ik je zeker weer te vinden.