-

Zonneallergie anafylaxie opgelost, pretnison overbodig

In de zomer van 2010 kreeg Angela het plotseling heel erg benauwd. Haar keel kneep dicht en ze kreeg uitslag en jeuk van de zon. Dankzij pretnison verminderden de klachten, maar dan plotseling krijgt ze een anafylactische shock.

 

Symptomen : anafylactische shock, uitslag en jeuk van de zon, vaak blaasontsteking, vaak ziek zijn, regelmatig buikkrampen en problemen met de ontlasting, diverse voedselallergieën
Behandeld op : eiwitten, calcium, vitamine C, vitamine B, suikers, vitamine A, ijzer, mineralen, gist/candida, granen, acid (zuur / maagzuur) en base, melkprodukten, zwaar verteerbaar voedsel, koffie, alcohol, noten, wortel, soja, schelp en schaaldieren, banaan, kat en schimmels
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Espavo
Voorheen gebruikte medicijnen: pretnison, Epipen
Aantal behandelingen: 31


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de zomer van 2010 kreeg ik het plotseling heel erg benauwd. Mijn keel kneep dicht en ik kreeg uitslag en jeuk van de zon.

En zo begon dit verhaal:

Van: AngelaCanin
Verzonden: dinsdag 1 februari 2011 9:19
Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderwerp: Contact via allergie-weg.nl

 

Bericht:

Ik heb onlangs enorme problemen met allergie. Ik heb alles gepropeert maar tevergeefs. Een vriendin heeft aangeraden om in contact met u te komen en een afspraak te maken - is dat mogelijk? Bedankt Angela

 

Hoi Angela,

Met mij kun je geen afspraken maken want ik ben geen therapeut.
Maar in Haarlem heb je meerdere prima NAET-therapeuten. Je vindt ze op mijn website onder menu-item therapeuten:

http://www.allergie-weg.nl/adressen

 

Laat nog eens horen hoe het met je gaat. Je verhaal is tzt erg welkom!

 

Lenard

De huisarts schreef me pretnison voor. Hierdoor verminderden de klachten. Echter na het eten van wortelcake kreeg ik zo'n heftige reactie dat ik naar het ziekenhuis moest en aan het infuus kwam te liggen... Ik had een anafylactische shock. Voor noodgevallen moest ik vanaf die anafylactische aanval altijd een epi-pen bij me dragen.

Ik kwam bij Claudia met klachten als vaak blaasontsteking hebben, vaak ziek zijn, regelmatig buikkrampen en problemen met de ontlasting. Hierdoor kon ik veel dingen niet meer eten: ei, melkprodukten, zwaar verteerbaar voedsel, koffie, alkohol. Ik at het liefst alleen maar kleine beetjes. Ik was ook vaak moe en voelde me niet fit.

Als kind had ik vaak migraine, nu komt dat nog af en toe voor. Toen ik 21 jaar was kreeg ik een maagzweer. Ik heb toen een allergietest ondergaan en uit deze allergietest kwamen de volgende allergieën naar boven: suiker, noten, wortel, soja, ei, schelp en schaaldieren, banaan, kat en schimmels.

Op een gegeven moment kreeg ik bijna dagelijks een allergieaanval. Zo'n allergieaanval uitte zich in benauwheid en darmproblemen.

Claudia heeft mij behandeld met de behandeltechnieken NAET en ESPAVO. Beide methoden vallen onder de alternatieve geneeswijze-stroming 'kinesiologie'. Achtereenvolgens behandelde Claudia mij op de basisstoffen van NAET behandeld: eiwitten, calcium, vitamine C, vitamine B, suikers, vitamine A, ijzer, mineralen, gist/candida, granen, acid (zuur / maagzuur) en base. Soms moesten van een basisstof subcomponenten nog extra apart worden behandeld.

Vaak moesten combinaties worden behandeld. Combinaties van verschillende stoffen en vaak combinaties van een stof met emoties. Die emoties hadden vaak te maken met gebeurtenissen uit mijn jeugd.

Na de eerste behandelingen met eiwitten-mix en calcium-mix en onderdelen van deze mixen voelde ik me al iets beter. Ik kon al makkelijker eten en had minder darmproblemen. De benauwdheid kwam in lichtere mate op en verdween sneller. Hierdoor werd ik minder bang voor benauwdheids-aanvallen en dat werkte weer positief op de behandeling.

Na 15 behandelingen voelde ik me over het algemeen heel goed en werd ik weer een beetje "de oude". Mijn weerstand is nu duidelijk verbeterd, maar ik voel me nog steeds kwetsbaar: als ik veel werk heb of ongesteld ben, wordt ik nog steeds snel moe en spelen mijn benauwdheid en mijn darmen nog steeds licht op. Ik ben er dus nog niet en ik ga door met het me laten behandelen door Claudia.

De stoffen waarop ik sterk allergisch op reageer en met name de allergieën die of anafylactische shock veroorzaken vergen een langzame aanpak. Stap voor stap wordt ik op al mijn overgevoeligheden gebalanceerd. Dit kost tijd en geduld, maar het is het waard!

Angela, 40 jaar

 

Allergie-weg.nl: Toch leuk dat ze mij via mijn website indertijd vroeg wat te doen, en dat dit dan het resultaat is. Maar ja, verrassend kan ik het niet noemen ;)