-

Kattenallergie weg na 4 behandelingen

kattenliefhebberLies is gek op katten, maar werd er steeds allergischer voor. In contact met katten kreeg ze last van eindeloos niezen, jeukende en tranende ogen, astma-aanvallen. Na slechts 4 NAET-allergiebehandelingen is Lies' der kattenallergie verleden tijd.

 

Symptomen : eindeloos niezen, jeukende en tranende ogen, astma-aanvallen door kattenallergie
Behandeld op : katten, suiker, granen
Therapeut : Acupuntuur-Tilburg, Naomi Welkens
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: neusdruppels, oogdruppels tegen hooikoorts Aantal behandelingen: 4


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb weer een kat!

Ik ben gek op katten, heb ze door de jaren heen ook altijd gehad, maar werd er steeds allergischer voor: eindeloos niezen, jeukende en tranende ogen, astma-aanvallen. Uiteindelijk kon ik geen tien minuten meer bij een kat zijn zonder ziek te worden.

Vroeger had ik last van hooikoorts. De longarts constrateerde toen CARA en adviseerde mij mijn katten weg te doen. Maar ja, dat deed ik niet, sterker nog: in de loop van de tijd kwam er nog een kat bij.

Tegen de hooikoorts kreeg ik medicijnen: neusdruppels, oogdruppels, maar die hielpen niet. Toen ik 21 jaar was, ben ik naar een huisarts/acupuncturist in Nijmegen gegaan en in 2 behandelingen was mijn hooikoorts weg. De kattenallergie echter bleef en mijn CARA-medicijnen moest ik blijven gebruiken. Die gebruik ik heden nog steeds.

Onlangs hoorde ik van verschillende kennissen over NAET; daarmee zou ik van mijn allergie af kunnen komen. Zo kwam ik bij Acupunctuur Praktijk Tilburg terecht. Ik heb slechts vier behandelingen nodig gehad en het werkte: nu heb ik weer een kat!

Ongelofelijk! Geen idee hoe het werkt, maar het werkt.

Bedankt Naomi!

Lies, Oosterhout

{kunena_discuss:313}