-

Hartritmestoornis door kip en ei en emoties

hartritmestoornissen-eiwitHartritmestoornissen na de maaltijd, acné, Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS), voor een 28-jarige vrouw kreeg Bianca het aardig te voorduren. Nu zegt ze: Ik voel me nu 18 in plaats van 81!Symptomen : hoge hartslag (100 – 140 pm in rust), acné, PCO syndroom, onregelmatige eisprong cyclus, laag libido, blaasjes op handen, nikkelallergie, lactose, sinaasappel en hormonen, altijd moe, weinig energie, wegvallen van energie na kleine inspanning
Behandeld op : eimix, vitamine C, suiker, mineralen (waaronder nikkel), hormonen
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: Verapamil Retard 240 mg per dag om mijn hartslag te remmen/controleren Aantal behandelingen: 5


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Symptomen Polycysteus-ovariumsyndroom of PCOS

Door een teveel aan testosteron kunnen één of meerdere van de volgende symptomen optreden.

 • Onregelmatige menstruatie (< 9 maal per jaar), of geheel uitblijven van de menstruatie
 • Onvruchtbaarheid / verminderde vruchtbaarheid (als gevolg van anovulatie)
 • Acne, vette huid en vette roos
 • Hirsutisme: toegenomen lichaamsbeharing in een mannelijk patroon (bovenlip, kin, rond tepels, midden op de buik, binnenzijde bovenbenen).
 • Alopecia androgenetica: haarverlies in een mannelijk patroon (dunner worden op de kruin, "inhammen")
 • cystes (vochtblaasjes) in de eierstokken. Dit zijn ongerijpte eiblaasjes.
 • hogere/verhoogde LDL cholesterol en/of verlaagde HDL cholesterol
 • hoge bloeddruk
 • plekken verdikte en donkerbruine/zwarte huid (acanthosis nigricans) in de nek, op de armen, oksels, borsten of dijen
 • zogenaamde skin tags (acrochordon), kleine wratjes of vleesboompjes in de oksels, rond de hals en nek, of in het gezicht
 • pijn in het bekken
 • angst of depressie als gevolg van uiterlijk of vruchtbaarheidsproblemen
Bron: wikipedia

Na de eerste eliminatie: 'Eimix' (eiwitten, eigeel, kip, veren, tetracycline), was ik al na een paar dagen ontzettend energiek. Bijna elke keer na een eliminatie had ik hoofdpijn, erg moe en stond ik onder de pukkels. Deze symptomen verdwenen na een dag. Allemaal rommel kwam vrij uit mijn lijf! Door tijdens de onthoudingsperiode extra veel water te drinken, ging de hoofdpijn weg en voelde ik me snel beter.

Mijn hartritmestoornissen had pieken tot 140 slagen per minuut. Bijna na elke maaltijd, sloeg mijn hart op hol en was ik dus uitgeput na het eten. Na de eerste eliminatie is mijn hartslag meteen een stuk rustiger geworden, minder opvliegers na het eten. Na de hele behandelingsperiode, ben ik nu aan het afbouwen van mijn medicijnen en wellicht kan ik er over een tijdje helemaal mee stoppen!

Door de nikkel allergie kon ik nooit goedkopere oorbellen dragen en kreeg ik blaren van alle metalen dingetjes die in kleding zaten en mijn huid raakte. Ook horloges gaven een flinke uitslag. Direct na het verstrijken van de 25 uur onthouding van Mineralen heb ik goedkope oorbellen gedragen waar ik voorheen binnen een half uur ontstoken  en erg pijnlijke oorlellen van kreeg. Wonderlijk, maar helemaal niets! Ik kan deze nu zonder pijn of uitslag dragen.

Mijn hormonen / acne zijn rustig en ik lijk uit de pubertijd te zijn! Mijn libido is weer normaal en ik ben vol energie.

Ik voel me nu 18 in plaats van 81!

Ik ben er van overtuigd dat het verminderen van mijn op hol slaande hart komt door de emotionele allergie die ik van het eten heb. Niet alleen vanwege de eimix.....

Voorheen (3 jaar lang) had ik bijna elke dag ruzie aan tafel, tijdens het eten. (Daar ga ik verder niet over uitweiden.) Dus bij ongeveer alles wat ik eet/at, kreeg ik dat vervelende gevoel van toen. Die ruzies zijn nu gelukkig verleden tijd, maar de hartklacht bleef.

Ik slik Verapamil Retard 240 mg per dag om mijn hartslag te remmen/controleren. Deze medicatie wordt vaak tijdelijk geslikt door mensen die en hartaanval hebben gehad. Verapamil Retard is heel slecht medicijn voor de rest van je lijf; veroorzaakt o.a. onvruchtbaarheid.

Met mijn hart is verder niets mis; de bouw is goed alleen zit er een storing in het ritme; mijn cardioloog wil in de maand mei mijn hart weer controleren (24 uurs ECG) maar dan moet ik afgebouwd zijn met de medicijnen.

Hij hoopt dat na een tijd medicatie slikken mijn hart 'gereset' is. Zo niet, willen ze het 'computertje' dat de signalen aan het hart doorgeeft, dichtbranden, zodat er niet te veel signalen doorgegeven worden.....

Je begrijpt, daar zit ik niet op te wachten! Dat is waarschijnlijk niet meer nodig, ik voel me erg goed nu.

Door mijn PCO syndroom: hormoon stoornis, was ik vrijwel onvruchtbaar; (had maar 2x per jaar een eisprong) en kon ik niet tegen toediening van hormonen. Dus geen anticonceptie pil, spiraal, hormoonzalf tbv eczeem. Door de voetreflexzonetherapie heb ik na 3 behandelingen een cyclus gekregen en dus een eisprong! Maar daarmee nog meer acne. Na de behandelingen van NAET, werkte de medicatie van de acne beter (tetracycline - eimix) en is mijn libido is weer normaal. (Ik ben geen non meer, haha!)

Emotioneel ben ik 'verlicht'. Rust in mijn hoofd, helderder nadenken, makkelijker los kunnen laten en accepteren.

Ben bij NAET gekomen omdat mijn vader ooit deze behandelingen heeft ondergaan en zich erg goed voelt, ook een zoon van vrienden die van zijn allergieen af was na behandeling door NAET.

Alternatieve geneeswijzen gebruik ik al mijn hele leven: reguliere geneeskunde is op een gegeven moment 'klaar' maar niet genezend/helpend. O.a. Acupunctuur, voetreflexzone therapie, osteopathie, reiki etc zijn geen onbekenden.

Ik heb geen foto's hiervan helaas, maar ik ben bereid mensen via email te woord te staan.

Bianca

{kunena_discuss:282}