-

Conny verlost van veel gezondheidsklachten

Conny hàd een berg afzonderlijke gezondheidsdklachten die het leven zwaar maakten: hoge bloeddruk, astma, overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken, posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden), gauw emotioneel, artrose: veel pijn klachten hiervan, klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd. Na 34 behandelingen zijn de meeste klachten grotendeels verdwenen en gaat Conny veel lichter door het leven.Symptomen : Hoge bloeddruk, overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken, en posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden). Gauw emotioneel, artrose: veel pijn klachten hiervan, astma-klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd.
Behandeld op : BBF, kip/ei, melk/calcium, vitamine C, vitamine B, suiker, ijzer, vitamine A, graan, gist, kleurstoffen, additieven, pollen en 2x emotioneel behandeling
Therapeut : Gineke van Dam, Alphen aan de Rijn
Therapieën : acupunctuur en NAET
Voorheen gebruikte medicijnen:
  • lisonapril/hydrochloortiazide 10 mg/12,5 mg voor de hoge bloeddruk 1x daags 1 tablet, het houdt de bloeddruk stabiel, naar verwachting binnenkort overbodig
  • diclofenac 50 mg, ontstekingsremmer, voor de pijn en ontstekingsklachten van de artrose. Voorheen 3x daags 1 tablet en nu nog maar 1x daags 1 tablet, dus vooruitgang,
  • symbicort 200/6 voor de luchtwegen een puf voorheen 2x daags. Deze gebruik ik niet meer omdat ik mij zonder ook goed voel.
Aantal behandelingen: vanaf september 2010 gemiddeld elke 2 weken tot heden (Allergie-weg.nl, dus ±17 x 2 = ±34)

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn verhaal:

Ik had allemaal afzonderlijke klachten, maar wel een hele berg zoals:

  • opvliegers door verwijdering van eierstokken en baarmoeder
  • hoge bloeddruk
  • gauw emotioneel
  • artrose veel pijn klachten hiervan
  • astma-klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd
  • aan rechter enkel posttraumatische spier-dystrofie na een blessure (gescheurde enkelbanden)

Ik ben bij de huisarts en daarna voor verschillende klachten bij verschillende specialisten geweest, maar daar krijg je te horen dat je met verschillende ongemakken/klachten moet leren leven. Ik vond dat niet acceptabel voor mijn leeftijd (50 jaar).

Tijdens een familiebijeenkomsten praatte ik, zoekend naar oplossingen, hierover met mensen en zo kwam ik in contact met Gineke van Dam. Gineke vertelde me dat ze wel wat voor mij kon betekenen. Veel klachten kon ze wat aan doen en andere kon ze verlichten. Gineke van Dam is een nicht van mijn man. En  zo was voor mij de stap richting alternatieve geneeswijzen helemaal gauw gemaakt.

De behandelingen die ik van Gineke kreeg waren acupunctuur en NAET. Gineke behandelde eigenlijk vanalles, zowel allergieen en onbalans en elke keer kom ik beter uit de strijd.

Heel veel klachten lagen in de emotionele sfeer. Door deze weer in balans te brengen gaan dingen beter. De huisarts en reumatoloog waren hier niet afwijzend tegenover de aanpak van Gineke.

De tussenbalans na ±34 behandelingen:

Klachten vóór NAET Rest-klachten nu, na 34 behandelingen NAET

Hoge bloeddruk

bloeddruk is beter: als deze over drie maanden nog steeds zo gunstig is, wordt 1 medicijn overbodig
Astma: klachten van de luchtwegen: gauw kortademig en benauwd Wat de luchtwegen betreft minder klachten waardoor ik de medicatie heb laten staan.
overgangproblemen en opvliegers door verwijdering van baarmoeder en eierstokken opvliegers zijn weg
posttraumatische spier-dystrofie aan rechterenkel na een blessure (gescheurde enkelbanden), ondraaglijke pijn pijn is minder geworden, tintelingen zijn weg, valt nu mee te leven.
Gauw emotioneel: ik voelde me snel aangevallen, liet over me heen lopen en werd hier later weer emotioneel van, ik was dan teleurgesteld in mezelf omdat ik 'weer' over me heen had laten lopen en niet had gezegd wat ik graag had willen zeggen en moest dan huilen.

Zeker op emotioneel gebied duidelijke vooruitgang: ik voel me nu veel sterker en weerbaarder. Ik trek me nu minder gauw iets aan. Ik durf nu nee te zeggen en voel me daar goed en sterk bij.

artrose: veel pijn klachten hiervan Nog wel pijn klachten van de artrose maar beter hanteerbaar en draaglijker

Ik zit nu, zoals mensen wel eens zeggen, 'beter in mijn vel' waardoor alles makkelijker gaat.

Ik ga nog even verder met me laten behandelen bij Gineke.

Conny Hogerwerf, 50 jaar.

{kunena_discuss:265}