-

Garnalenallergie en aspirineallergie en zwellingen uitgeschakeld

garnalen-allergieGarnalenallergie was lastig voor ondernemer Robin van der Basch. Bij sporen van garnalen was het al raak: zwellingen over het lichaam zoals een hele dikke arm, knie of buik. Eerst griepachtige verschijnselen en daarna een hete jeukende huid die enorm opzwelt. Daarnaast was hij allergisch voor asperine en kleurstoffen.

 

Symptomen : zwellingen over het lichaam zoals een hele dikke arm, knie of buik. Het begint met griepachtige verschijnselen en daarna een hete jeukende huid die enorm opzwelt
Behandeld op : asperine, garnalen, kleurstoffen
Therapeut : Jaap Jacobs, arts, Natuurpraktijk Jacobs te Rotterdam
Therapieën : NAET
Voorheen gebruikte medicijnen: geen Aantal behandelingen: 3 keer


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik was sinds 10 jaar allergisch voor garnalen en aspirine-achtigen. Dat kwam opzetten toen ik in 1 week tijd een bepaald garnalen gerecht 3 keer in de week had gegeten. De symptomen waren zwellingen over mijn lichaam zoals een hele dikke arm, knie of buik. Het begint met griepachtige verschijnselen en daarna een hete jeukende huid die enorm opzwelt. De gevoeligheid hiervoor was zelf zo erg dat als mijn vrouw tijdens een diner garnalen had gepeld en mij een stukje brood gaf ik er gelijk last van kreeg.

Via een reguliere allergietest, de krastest werden garnalenallergie en allergie voor kleurstoffen vastgelegd. Maar ja, daar blijft het dan ook bij. "U weet nu wat u moet zien te vermijden, leer er maar mee leven."

Via mijn zwager, en die had hierover gelezen op deze website, www.allergie-weg.nl, kwam ik terecht bij NAET-therapeut Jaap Jacobs in Rotterdam.

Om eerlijk te zijn stond ik sceptisch tegenover de behandeling. Toen ik voor het eerst werd getest en behandeld dacht ik: ik wordt hier bedonderd! Maar het werkt fantastisch. Ik kan weer garnalen, kroepoek en trassi eten zonder enig probleem. En kroepoek vind ik toevallig heel erg lekker. En daarbij: als zakenman eet ik nogal eens in restaurants... Het spreekt voor zich dat ik hier heel gelukkig mee ben.

Conclusie: de NAET-behandeling werkt. Het leek mij heel veel hokus pokus maar het tegendeel is bewezen.

Robin van der Basch, 54 jaar.

{kunena_discuss:284}